Posted October 21, 2011 Zelela bih da upoznam devojku koja je zainteresovana za putovanje u Liban sredinom novembra. Moze i neka druga destinacija. Mozemo da vidimo za neki aranzman preko agencija ili da sastavimo plan same. Imam 31 godinu i volela bih da upoznam osobu koja voli putovanja i sa kojom bih mogla da putujem, tako da sam otvorena za sve opcije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2011 pa jel devojka ili sve opcije? opredeli se ! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2011 Zelela bih da upoznam devojku koja je zainteresovana za putovanje u Liban sredinom novembra. Moze i neka druga destinacija. Mozemo da vidimo za neki aranzman preko agencija ili da sastavimo plan same. Imam 31 godinu i volela bih da upoznam osobu koja voli putovanja i sa kojom bih mogla da putujem, tako da sam otvorena za sve opcije. cao, ja sam zainteresovan za putovanje u liban ili neku slicnu zemlju, javi mi na pm kada planiras tacno da krenes, pada se dogovorimo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites