Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

-ukoliko delujete kao skolarac ili student, a pritom i nosite ranac obavezno ga isturite da se vidi. Mozete cak i onu slobodnom rukom pridzavati jednu gajku. Obavzno pali kod ljudi. Meni na tu foru stane 90% ljudi i prica kako su i oni kao i ja stopirali do kuce, i ubedjuju me da razumeju moju muku: kasne busevi, skopo, slab dzeparac. Meni bude zao da im kazem da ja ne idem iz skole, pa samo klimam glavom :D

-zuta i bela majca za stopiranje je po meni najbolje. Ako imate belu manjece vas prziti sunce i bicete uocljivi, a ako imate zutu delujete prijateljski ( ne znam zasto) i isto vas tako ne pici sunce.

-svakog stopirajte! ako vidite pun auto i njega stopirajte! Seljaka na traktoru stopirajte, ko god da prodje vi bacite palac i ne cekajte lepa komforna kola jer tako nigde necete stici

-zapazio sam jednu jako dobru foru koja po nekad upali. Kada stopirate i pravite kontakt ocima sa vozacem, kada vas pogleda vi mu se nasmejte i mahnite kao da vidite starog druga. Nekad upali, tako mi je stao neki cica i lupao glavu ceo put odakle me poznaje. (ako sam raspolozen ja u takvim situacijama kazem ,,Mozda sa televizije?'', e tek onda se zapuca  ;D)

-ako vidite devojku na stopu bez razmisljanja joj pridjite i krenite neformalni razgovor! vozaci koji vas vide da stopirate zajedno u vecini slucajeva misle da ste momak i devojka, samim tim sa vas se skida svaka sumnja. A ko zna mozda je ta devojka vasa srodna dusa? par zvaka za startovanje:,,Dokle stopiras?'' ; ,, Ala ja vruce!'' ; ,,Sto imas lep palac...''  ;D

• 4 months later...

-svakog stopirajte! ako vidite pun auto i njega stopirajte! Seljaka na traktoru stopirajte, ko god da prodje vi bacite palac i ne cekajte lepa komforna kola jer tako nigde necete stici

:D Ja ipak ne stopiram baš svakoga. Ne želim da se vozim sa svakakvim (negativnim ) likovima.Želim da putovanje prija meni i onome ko me vozi. Preskočim poneki auto i  spustim palac ili tablu često kad dobijem osećaj, ili ako mi se ne svidi nabudženi auto, jer kontam da je i vozač u istom fazonu.

Vozio sam se u zaprežnim kolima, na traktorskom blatobranu, zatim u  traktorskoj kabini sa vozačem i njegovim drugarom, tako što mi je jedna noga bila u kabini a druga napolju( sa zadnje strane  nije bilo stakla) jer nije bilo mesta :D

Drugar i ja smo kod Kosjerića ustopirali dedu u traktoru pa smo se vozili u onoj mrezastoj korpi metar sa metar u kojoj se uglavnom prevozi stoka. NIsmo propustili priliku da i iz nje stopiramo vozila koja su nas prestizala :D

Sad sam se setio imao sam priliku da ustopiram kod Kanjiže dedu koji se vozio na biciklu sa pored je šlepao drugi. Stigosmo do Novog Kneževca na obostrano zadovoljstvo.

• 5 years later...

Perko, gde si na Novom Zelandu? Sto ne rece c'oece, bio sam tamo mesecima a nisam imao kvalitetno drustvo da ispijam piva!

Nije baš da sam tajio :D

Trenutno u Paraparaumu Beachu, ali se seljakamo često ;)

• 1 year later...

1.Konstaltuj uvek hichiweek u konbinaciji sa googlemaps..

2.Telefon resava dosta problema.

3.Neces uvek imati wi-fi te je dobro imati ispisani podsetnik...Tipa redosled ulica ako treba iz grada da stignes do mesta za stop...

Ili ime pumpe,mesto gde se nalazi pre-posle čega...Da bi na vreme napustio prevoz koji produžava dalje autoputem(ako ne izadjes na vreme teže ceš stići tamo gde si planirao)...

4 kada sam na benziskoj pumpi..Kada su u autu muškarac i žena...Tamo gde mi deluju ravnopravnije pitam žene za prevoz(računam na majčinski instikt i da će ona muža-momka-prijatelja izmanipulisati da me povezu).A kada mi deluje da je muškarac totalni alfa,patrijarhat a ženica bas ženica prilazim muskarcu..

5. STRPLjEN SPAŠEN!

ZIVOT JE LEP I KADA NIJE!

6.I NAJBITNIJE!!!!!!!