Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Ljudi imam jedno pitanje. Treba da idem na konferenciju u Meksiko i imam americku vizu, sa kojom moze da se udje u Meksiko. Medjutim teta iz ambasade mi je rekla da oni ipak preporucuju da se uradi meksicka viza jer kao na granici mogu da me ne puste. Inace idem u Meksiko direktno iz Evrope, sta mislite sta da radim??

Ljudi imam jedno pitanje. Treba da idem na konferenciju u Meksiko i imam americku vizu, sa kojom moze da se udje u Meksiko. Medjutim teta iz ambasade mi je rekla da oni ipak preporucuju da se uradi meksicka viza jer kao na granici mogu da me ne puste. Inace idem u Meksiko direktno iz Evrope, sta mislite sta da radim??

Najsigurnija opcija ti je da predjes granicu kopnom (San Diego i sl.) ali su doneli odluku da pustaju u Meksiko sve one sa bilo kojim tipom americke vize... Tako da ako hoces siguricu - kopno, ali bih ja isao direktno avionom za Meksiko i ubedjivao se s njima ako te cimaju.. Ubedjen sam da ce te pustiti u svakom slucaju... Sad je na tebi da odlucis...

Kad planiras da ides i jesi nasla vec karte i po kojoj ceni, ja bih trebao pocetkom oktobra da idem...?

Hvala! Idem prvog oktobra,  karta je oko 1300 ali to je sa letom iz Francuske, i svim mogucim presedanjima do konacnog odredista.. Dakle idem direktno iz Evrope za Meksiko i nadam se da me nece cimati samo sa americkom vizom :)

Ti si nesto pomesala ....nema veze koju ti vizu imas nego koje drzavljanstvo ..ako imas drzavljanstvo Srbije ...i pasos ...onda podlezes tim zakonima i moraces da vadis vizu ako je ona potrebnma da se vadi za gradjane Srbije ....a ako imas americko drzavljastvo i papire ..to je vec druga prica

ljudi prestanite da dajete netacne informacije narocito o tako ozbiljnim stvarima kao sto su vize, jer nekome mozete bas da zagorcate zivot sa pogresnom info..

dakle, ukoliko imas validnu americku vizu u pasosu, onda ti ne treba meksicka viza, ni na jednom prelazu, i tacka.

informacija je sa zvanicnih sajtova drzave meksiko, i proverena u praksi vise puta, od kad je to uvedeno..

UKIDANJE MEKSICKE VIZE

Pocev od 1. maja 2010. godine, strani drzavljani, bilo koje nacionalnosti, koji poseduju vazecu vizu za Sjedinjene Americke Drzave, a zele da putuju u Meksiko kao turisti, u tranzitu, ili u poslovnu posetu, mogu to da ucine bez posedovanja meksicke vize, bez obzira odakle dolaze i kojim prevoznim sredstvom.

Takodje se ukida meksicka viza svim stranim drzavljanima koji stizu u Meksiko avionima iz Sjedinjenih Americkih Drzava, bez obzira na nacionalnost, samo i ako je svrha njihovog putovanja u Meksiko turizam, tranzit ili poslovna poseta.

Meksicka viza ce se i dalje izdavati stranim drzavljanima kojima je neophodna, a ne poseduju vazecu vizu za Sjedinjene Americke Drzave.

Bice neophodno samo da se popuni Visenamenska Migratorna Forma (FMM), koja ce biti urucena pre ulaska u avion za Meksiko, ili po dolasku u Meksiko.

http://portal.sre.gob.mx/serbia/index.php?option=displaypage&Itemid=132&op=page&SubMenu=

Да се не лупа више. Сајт амбасаде.

• 2 weeks later...

Drugari, potrbna mi je pomoc oko pretrage najjeftinijih karti do Meksiko Sitija... Nalazim za oko 1200 e (manje, vise) iz Beograda povratna... Gledam iz drugih zemalja Evrope i nikako ne nalazim manje od 1000e... Ako neko moze da mi pomogne da iz bilo kog evropskog grada nadjem za maksimum 800 e povratna ili manje bio bih mu zahvalan, ne mogu ni da nadjem one varijante last minute iz Evrope, za neku sicu od 200-300e jedan pravac... Da ne zaboravim, bitno je da let "ne ide"preko USA jer nemam njihovu vizu (povratak i moze preko USA)...

Hvala NamzZ

Narocito je dobro zato sto imam Wizz do Brisela... Za sada sam nalazio cene oko 350-400e (jedan pravac), nadam se da cu da naletim i na neku ispod toga...

• 2 years later...

Pozdrav ljudi,

Znate li kolika je provizija kada se salje novac iz Meksika za Srbiju ? Jel moze da se podigne novac istog dana ? Znate li za jos neki nacin slanja iz Ciudad de Mexico ?

Hvala !