Posted April 11, 2012 Pozdrav ljudi Potrebna mi je pomoc oko putovanja, a zaista mi je hitno. Da li se moze vozom direktno iz Beograda do Inzbruka ili ima nekih menjanja vozova? Unapred hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2012 Ima direktna linija, bez presedanja: Beograd Glavna 10:28 - Innsbruck Hbf 04:49 Innsbruck Hbf 00:58 - Beograd Glavna 17:19 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2012 U, sweet, mnogo hvala (: Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2012 Samo jos jedno pitanje, iz Beograda, ima li nocni polazak? Unapred hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2012 Jesi gledao ovde: http://www.zeleznicesrbije.com/? A možeš i okrenuti beogradsku ž. stanicu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2012 Druga opcija Subotom 19:15 u 15:30 stizes preko biseshofen/schwarzah vozi Sana Trans 21:20 u 13:20 preko novog sada vozi Litas Pozarevac Sa Beogradske autobuske stanice Cene neznam pozovi autobusku I brze je nego voz pa cak mozda i jeftinije Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2012 Hvala vam ljudi na informacijama (: @ Sloba Jesam gledao ali u redu voznje nema stanica Innsbruck i to me buni, nikako da se snadjem hah, a sada nisam mogao da nazovem stanicu, propao mi je neki drugi vid prevoza pa sam hitno morao da nadjem nesto za cetvrtak (: Zato jos ovo pitam, ako je neko upoznat, postoji li i neka nocna linija da ne idem odmah ovim ujutru?! Sve najbolje Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2012 Ima varijanta da kreneš uveče do Budimpešte ili Filaha, ali moraš onda dva puta presedati Koliko vas putuje? Uzmi City Star povratnu kartu, to sad, kad uzimaš na dan polaska najmanje bolna varijanta, što se cene tiče, naročito, ako vas ima nekoliko da zajedno putuju. Ako ideš ovim direktnim vozom, sedi u prvi vagon do lokomotive, pošto druga dva idu samo do Filaha. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 12, 2012 Is'o sam Novembra wizz-om do Memmingena, zatim vozom do Salzcburga pa do Insbruka. Ja sam imao nameru da obidjem i Salcburg tako da ti mozes da preskocis Salzburg i direktno Memmingen-Insbruk voz. Pogledaj na http://www.bahn.de/p/view/index.shtml Vidim da ti je hitno, mislim da ti ovo dodje najbrza opcija. Uz malo kalkulacija pretpostavljam i najjeftinija. Videh voz Memmingen-Insbruk za 37 evra, verovatno moze i jeftinije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 6, 2012 Pozdrav iz Makedonije. Najprije, izvinjavam se za greske u jeziku, ipak moji Srpski mi nije najjaca strana. Jel mi moze neko reci dali ovaj voz jos uvek postoji? Ne mogu nista naci na www.zeleznicesrbije.com ali naso sam nesto na www.bahn.de. Jel neko zna koja je cena? Ili bar koja je cena do Villach? Hvala unapred. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites