Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Jel bio neko skoro? Preporuke, ideje sta raditi, videti osim klasicnih atrakcija? Neki hostel, CS kontakt? 

Ja sam dosao pre neki dan ali sam bio samo 3 dana u Valensiji tako da sam isao regularnu turisticku turu.

Savet 1 - ponesi press karticu.

Savet 2 - najbolji restorani su na moru.

ako se setim jos neceg dopisacu

Bio sam u Valensiji par meseci, pa pitaj sta te detaljno interesuje. Dobar deo muzeja je besplatan, u ostalim prolazi press card. Ako ostajes duze od par dana, obavezno uzmi Valenbisi (valenbisi.com), ustedeces dosta na prevozu, a dobiti prilicno na uzivanju, a mozda i kondiciji. Svaki dan sam lutao po gradu i okolini i opet nisam stigao da obidjem sve. Zaista ima mnogo toga, po mom misljenju najlepsi grad u Spaniji. Ili barem najfunkcionalniji za zivot  :)

Pa nisu valjda nasi "mladi biznismeni" svi odreda ludi sto biraju Valensiju za uzivanje u carima zivota  ;D

Iskreno, prvi put idem van i to sama.....  :)

Hajde recite mi, imam sve placeno - smestaj, avionska karta (Beograd-Rim-Valensija)... Tamo ostajem 7 dana.... Naravno imam ovaj veseli crveni pasos  :P .... Treba li mi jos nesto od papira? Nemoj da me tamo vracaju sa granice kao kriminalca  ;D

Iskreno, prvi put idem van i to sama.....  :)

Hajde recite mi, imam sve placeno - smestaj, avionska karta (Beograd-Rim-Valensija)... Tamo ostajem 7 dana.... Naravno imam ovaj veseli crveni pasos  :P .... Treba li mi jos nesto od papira? Nemoj da me tamo vracaju sa granice kao kriminalca  ;D

Sama? Sa crvenim veselim pasošem? Da sam na tvom mestu, jako bih razmislio da li je bezbedno da idem . Možda te neće vratiti nego prodati u belo roblje.

• Author

Pretender, sta preporucujes od gradova blizu valencije, sta posetiti?

Mozda imas neki predlog za neki hostel ili tako nesto? Isao bih preko CS ali verovatno su tada svi na odmoru( oko 1. maja)

Posto si bio vise meseci sigurno znas gde je dobra paella ili uopste dobra hrana....

@medjurec, koji odmor? 1. maj je samo neradan dan u postkomunistickim drzavama (cini mi se), a u ostalim se koristi za demonstracije i paljenje :D

• Author

@ccra  ne cini ti se dobro :?. u mnogim zemljama su i odmori a i demonstracije( a ne mogu i da idu na posao i da pale skupstinu) tako da mnogi spajaju 1. maj i vikend itd.  sad sam u sloveniji i oni spajaju neki njihov praznik 27, i 28 aprila, tako da ne rade nedelju dana, neki i vise. o tome pricam, kako je tesko naci cs-a u to vreme jer bi svi da iskoriste par neradnih dana da odu negde.  ali ipak je 1. maj kao socioloski fenomen neka nova tema ::crazy:

@medjurec - paeljom se i nisam odusevio. Ali zato ostalom hranom jesam. Mercadona je nevidjeno jeftina...kao i ostatak grada...zvao sam Valensiju grad za 1 euro  ;D

Probaj CS svakako, nemas sta izgubiti.

Sto se okoline Valensije tice, nisam nista obisao. Grad je previse dobro povezan Ryan air-om, pa sam svaki slobodan trenutak koristio da letim negde za male pare. Bio sam do Ibize, Menorke, Playe, Tenerifa, Maroka...Ako ostajes duze, iskoristi tu fenomenalnu mogucnost.