wildchild

Members
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

About wildchild

 • Rank
  putnik kratkoprugaš

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Dnevni ili nocni? Kako god, propast! Nemamo direktan voz sa Rumunijom, susednom zemljom. Sramota! Ostacemo samo na unutrasnjem saobracaju, a i to...
 2. Taj novi, kako kazes, crveno-plavi voz je "Stadlerov" elektromotorni voz koji saobraca u unutrasnjem saobracaju.
 3. Mislim da ima i bus iz Crne Gore ali, verovatno, uz manje polazaka i losiji put.
 4. Nikad cuo za ove agencije ali je sigurno jeftinije od voza npr. gde je samo kuset Budimpesta- Krakov preko 13 evra, a Budimpesta- Varsava 17 evra.
 5. Moj prijatelj je ostao bez akt tasne u restoranu u Cileu.
 6. Alessandro Downtown Hostel kod Terminija.
 7. Zrtve tranzicije! Nisu se prilagodili na novi, surovi sistem.
 8. Ima tri voza dnevno za Budimpestu. 26 evra je za svaki. Mislio je verovatno da mozes otici npr. "Avalom", a vratiti se nocnim.
 9. Voz malo kruzi. Put od Beograda do Budapest Kelenfold u Budimu traje 9 sati. Kad voz stigne u Kiskunhalas, ide na istok tj. prebacuje se na segedinsku prugu za Budimpestu. Imate osecaj da se vracate u nazad. Kad stigne u Kecskemet opet skrece sa pruge malo u desno za Cegled. Potom 'vata pravac istok- zapad i staje na stanicama Budapest ferihegy airport, Kobanya Kispest, Ferencvaros i Kelenfold. Ko ide do centra Budimpeste moze sici u Budapest Kobanya Kispest i tu krece plavi metro (M3).
 10. Vaze li ove karte za sve vozove i da li se mogu uzeti u Putniku?
 11. Da li je obavezna rezervacija za RailJet vozove?
 12. Trolejbus br. 103, Trg Austrije- Dobrinja
 13. Nisam video da nekog pitaju za osiguranje ali za pare jesam! Najbolje da pozajmis nesto para da ne rizikujes. Mislim da bi 50 evra po danu bilo dovoljno.