Posted May 20, 201213 yr Dobio sam zanimljivu ideju da putujem vozom za Kijev na 5-10 dana, kao sto znate povratna karta je oko 90e i smesta je oko 250-5dana, tako da ako je iko voljan nek se javi, inace, sve mozemo da se dogovorimo oko pomeranja datuma, ili oko posete jos nekih gradova...
May 21, 201213 yr Author cisto informativno, smesta je 250e za dvoje 5 dana, sto se tice drugih destinacija, voljan sam da ubacim jos neke gradove, zavisno od zahteva....
May 22, 201213 yr stvarno ti je mnogo to, mozes da nadjes jeftine hostele pogotovo sto ides tek u avgustu, pa mozes da bukiras jeftinije.
May 23, 201213 yr pa, ako imas neku manje jeftinij varijantu, javi, aj sam voljan za sve... па опет користи каучсерфинг и хоспиталити. Хостел за двојицу коштаће од 100 еврића на 5 дана
August 30, 201213 yr pa, ako imas neku manje jeftinij varijantu, javi, aj sam voljan za sve... па опет користи каучсерфинг и хоспиталити. Хостел за двојицу коштаће од 100 еврића на 5 дана Moze i stan da se nadje za 20Eur/dan..dvosoban..sve namesteno extra.Nadjite neke zenske,pa spavajte dzabe..to je najbolje resenje..