Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo, zdravo:))!

Nakon pregleda vaseg sajta, postala sam pasionirani ljubitelj vaseg dozivljaja putovanja:D.

Ipak, do ovog sajta sam dosla preko preporuke, pa bih volela da u znam i ko mi je dao tu preporuku:).

U sub. ste putovali na pl. Beljanicu, i ja sam bila u tom vozu kojim je neki deo vasih clanova isao do Cuprije, valjda, pa sam u kupeu malo pricala sa 1 devojkicom (cini mi se da stud. defektologiju), i 2 decka (1 radi u nekoj muzejskoj jedinici u Odzacima, a 2 mislim da ima neke veze sa etf-om, ne znam bese da li studira ili radi). Mislim da su oni tu negde iz NS. E, pa, ja bih volela da znam kako se oni zovu, ako nista drugo:)), ocu reci volela bih da znam sa kim sam razgovarala:))). Mama i ja smo isle do Palanke, pa smo morale brzo da izletimo iz voza jer smo se zapricale sa njima, pa nismo videle da je to ta stanica.. Pa sam pretpostavila da ti/vi mozda znas/te te ljude, posto su oni clanovi KPS:). Ja sam inace Violeta, radim u Vinci, u lab. za fiziku kondenzovane materije, mislim da je to jedini detalj koji oni znaju o meni, u smislu da bi mogli na osnovu tog da zakljuce ko ovo pise:).

E, sem tog, ideja celog sajta je extra, i generalno ja sam mnogo putovala na ovaj nacin, u samostalnoj organizaciji, doduse, bez vrece i satora..podrzavam potpuno:)))!

Izmedju ostalog htela sam da predlozim jednu destinaciju (njima sam to u vozu pominjala): jedan drug mi je bio na izvoru reke Mlave, 150 km od Zdrela, mislim, ne znam gde je tacno niti kako bi se konkretno islo do tamo, ali cenim da nije neki problem, posto je u granicama zemlje. Pa, eto to bi mozda mogla da bude ideja za neko putovanjce, ako niste bili. A ja bih htela da odem, pa ako bi se tu moglo nesto iskombinovati, to bi bilo lepo:))..

Samnom si pricala, a sto se tice drugih dvoje ljudi ne znam njihove nadimke na forumu iako bih voleo da ih saznam posto smo zajedno imali veoma zanimljiv silazak sa planine. Uglavnom, dobrodosla i drago mi je da ti se svidja cela prica.

Nadam nse da se vidimo na nekom sledecem okupljanju.

:)

Opa, nova poznanstva  :gossip:

Obavezno me zovite kad krenete da tražite izvor Mlave  :kamp:

• Author

E, Sofersajbna, drago mi je sto se neko identifikovao :)..jedno od troje je ipak trecina ;D...znaci, bilo je super na Beljanici, neke fotke;D?

Paa, ko je zainteresovan za izvor one reke (Bane, i ako ima jos neko.. ;)), ja bih bas isla..samo ne znam tacno kad :'(..ali okvirno, je l'bi mogao dogovor za sledeci vikend, subota ili nedelja..i nesto nemam tacno ideju kako bismo dosli do tamo, ali detalje bismo mogli da razradimo usput ili bar kad ugovorimo tacan datum..?

• Author

E, sad nasla slike, extra vam je bilo :D. Ja nikad nisam bila tamo..Sofersajbna, kad budem bila u Odzacima ili okolini, cimacu te ;D

Чекајте бре, зар Млава не извире код Жагубице, код оног мотела, на, јел, врелу Млаве?

E, Sofersajbna, drago mi je sto se neko identifikovao :)..jedno od troje je ipak trecina ;D...znaci, bilo je super na Beljanici, neke fotke;D?

Paa, ko je zainteresovan za izvor one reke (Bane, i ako ima jos neko.. ;)), ja bih bas isla..samo ne znam tacno kad :'(..ali okvirno, je l'bi mogao dogovor za sledeci vikend, subota ili nedelja..i nesto nemam tacno ideju kako bismo dosli do tamo, ali detalje bismo mogli da razradimo usput ili bar kad ugovorimo tacan datum..?

Ja sam sad malko u gužvi... Ispitni rok i neke ranije planirane aktivnosti, ali recimo da bih možda mogao da se organizujem nekako za naredni vikend (16-17. jun), ako ima još neko zainteresovan.

Da, Mlava izvire u Žagubici, ali to ne znači da mi možda ne može da krenemo uzvodno od nekog drugog mesta, pa da dođemo do njega... Osim ako to Vrelo nije baš negde u sred mesta, okruženo civilizacijom... pa da stvarno nema smisla kao ga nešto tražiti... Nisam nikada bio tamo, ali eto ako neko poznaje teren ili ima predlog za tu turu... odakle krenuti i kojim putem ići... Bio bih vrlo zahvalan da se javi  klanj::