Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav Ljudi!  :mah:

Ja vas cituckam vec neko vreme, al' sad evo i pisem jer bi mi trebao savet (i prijateljska kritika i sugestija naravno  :) )

Dolazi mi jedan drugar iz Slovenije, pa bi voleo da malo obidje Srbiju. problem je sto ja blage veze nemam sta da pokazem coveku, gde da ga vodim. On bi koliko sam ga razumeo obisao sveee kad bi mogao  ;D

Imacemo auto, tako da daljina i prevoz nisu problem. Molim vas za neke ideje, predloge i slicno. Mlad je covek, moze i neka alternativa, opskurne arkane, svacijem oku tesko vidljive stvari . . . (sto li sam izabrao Corto za nick name  ;D )

Moze i za smestaj po raznim gradovima i varosicama. Njemu nije problem ni pod sator (voza ga u kolima), al' ja se nesto sav smrznem na ovu ideju.

Elem, hvala vam unapred ("sa nadom da moje pismo nece zavrsiti u kosu . . . . "  :D )

Nenad.

• Author

Hvala Pedja  :)  za to prvo nisam siguran, ali kafane ce svakako dobro doci.

Nasao sam i neki obilazak Beograda biciklom, nije lose.

Imamo i neku ideju da odemo do Rtnja pa da prenocimo pod satorima (brrrr  ;D ) neki savet o tome?

za to prvo nisam siguran

зашто? :)

да, ако је гост из Словеније вероватно биће му више занимљиво да види југ Србије, пошто се више разликује од Словеније

• Author

Jeste, zato cemo jugoistocnu Srbiju :)

Za manastire, pa ne znam zasigurno, decko je totalno areligiozan, al mi nije padala na pamet i kulturna strana manastira (obaska sto su srednjevekovna utvrdjenja :) )

Mozda i naletimo na neki usput  :) Jedino sto jos niko od nas nije bio na Rtnju naprimer, pojma nemamo gde tacno tamo otici, kampovati i to  ;D Avantura  ;)

Hedonizam  jaca  optimizam !  lol::

Po ovim letnjim vrucinstinama samo opusteno,laganica i pod obavezno kafanica...neizostavno svratiti u neku od

i uzivanjcija samo tako .  :pivoooo:

Dovedeš ga u Beograd, pe krenete: splavovi :pivoooo:, kafići  serenade, klubovi :music:, barovi :mrgreen:, restorani  :eat:, to ti je vikend. Za smeštaj u Beogradu nećeš imati problem ima apartmana, hostela i hotela koliko hoćeš. Pogledaj ovde www.bestbelgradeapartments.com Posle Beograda kreneš po selima (malo ruralnog turizma). Ima dosta sela koja imaju odličnu ponudu smeštaja  :kamp:.Meni lično su vajati super kao da si otišao u 1800god.  :fool: pa te ujutro sačeka proja, kajmak, gibanica, domaća pečenica i domaći sir  :eat: savršeno. Pa onda na  :potty: .Šalim se, obavezno idite u Topolu na Oplenac da vidi zadužbinu Kralja Petra I. Pa onda možeš na Zlatibor na pretop (ako ne znaš, pretop je domaća pogača utopljena u svinjsku i jagnjeću moču sa kajmakom i jajetom unutra- prava kalorična bomba).Za smeštaj na Zlatiboru nemoj da brineš svaka kuća ima apartmane tako da ti neće biti problem da nadješ smeštaj i bez rezervacije. I onda kreneš dalje na Mokru Goru kod Kuste pogledaš neki film, brčneš se u djakuziju pa obidješ krug vozom po Šarganskoj osmici itd.Kod kuste imaš prenoćište ali misli da bi to morao da rezervišeš.Itd, ovako mogu do sutra ali od mene dosta, nadam se da sam malo pomogao. Pozz  :dance: