Posted August 31, 2012 Prodajem ranac 50l, očuvan i ispravan, nošen svega par puta i od tada skuplja prašinu u ostavi. Ako nekome treba neka mi se javi. Ranac se nalazi u Zagrebu, ima alu šipku u obliku slova U koja mu daje pojačanje na leđima i koja se može rastaviti i izvaditi, ranac bi volio da ide u dobre ruke, da vidi sveta i da ga se pazi i mazi. Mogu vam poslati i slike sa jednog oglasnika, da ga ne reklamiram sad na forumu javite mi se na PM. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2012 Cao,ajde molim te posalji mi slike. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 5, 2012 Prodano! @ Jugo, sad tek vidim post. Trebao si se javiti na PM pa dobijem obavijest e-mailom jer nisam tako čest na forumu. Sretno u potrazi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 5, 2012 Ja poslah PM ,pa ne dobih odgovor Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 23, 2012 Re: (No subject) « Sent to: AlekSandra-90 on: 01-09-2012, 10:21:48 » Reply with quote Reply Remove this message Hej, ne znam kako se kreću cene u srbiji ali ovdje kod nas je ranac od 60l polovnjak po oglasnicima oko 500kn, a moj je od 50l i cenim ga na 300kn što bi bilo oko 40e. Poslan ti je PM odgovor, ne znam kako nisi dobila... Zaštopao se vodokotlić Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites