Posted October 18, 2012 Kao sto neki ovde verovatno znaju, trenutno sam u Nemackoj na volontiranju, imam tu neku vizu do januara i zanima me da li mogu posle da ostanem jos 90 dana na osnovu belog sengena (samo sa pasosem)? Ili treba da izadjem iz EU na dan-dva i mogu ponovo da se vratim? Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 18, 2012 Ja sam bio dvaput u takvoj situaciji i ostajao sam duze bez izlaska iz Sengena. Ovde su mi rekli da moram izaci ali ja nisam to ucinio. Oba puta sam ostao neke 3-4 nedelje duze i normalno usao u Srbiju pokazujuci pasos i boravisnu dozvolu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 16, 2013 Ne znam da li sam pogodio pravu temu za ovo pitanje, ali avaj... U decembru sam bio u Holandiji, i krajem februara ponovo idem. U međuvremenu nisam bio nigde. Da li će to izazvati sumnjičavost i da li mi mogu stvarati problem (zbog azilanata, jel te), tipa da me ne puste? Prosto, nemam dovoljno iskustva što se tiče tih stvari. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 16, 2013 Nečeš imati nikakvih problema. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites