Posted October 4, 2017 Da li je neko skoro isao? Treba mi par informacija Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2017 Ja sam bio kratko u decembru. Sent from my iTelephone using Tapatalk Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2017 On 4.10.2017. at 4:14 PM, Ksenija1 said: Da li je neko skoro isao? Treba mi par informacija Bio pre 2g u Nepalu (Katmandu, Everest BC i Chitwan). Gde ti ides? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 8, 2017 Katmandu, interesuju me cene ulaznica i hrane? Kakva je bezbednost? Da li ste putovali lokalnim prevozom ili ste imali svog vozaca? Sta preporucuje za obici? Hvala! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 10, 2017 Bio sam 4d u Katmandu. Obišao sam Durbar i Boudanath i preporučujem svakako. Doduše bio sam neposredno pre zemljotresa 2015. te ne znam u kakvom su stanju sada. Bio sam odseo u Tamelu, pa sam do Durbara išao peške, a do Boudanatha me gazda hotela vozio sa još dvoje amera, mislim za 20usd. Ulaznica za prvi je bila oko 8 usd za drugi ne znam. Hrana u restoranu od nekoliko pa do 10 usd. Nepalsko pivo je bilo 4 usd. Bezbednost je kao u svakom velikom azijskom gradu. U popularnim tuističkim zonama si skroz ok. Ako ideš negde šire, pamet u glavu i tu ćeš proći bez problema. Važni su im turisti, pa im je zakon rigorozan. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 11, 2017 To je to, hvala!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 25, 2019 da li je neko odsedao u Chandigarhu? i znate li neki budget/koliko toliko pristojan smestaj na recimo mesec dana ili dva? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites