Posted December 20, 2012 Plan puta je Beg-Hong Kong, Vijetnam, Laos,Kambodza oko 35dana. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 25, 2012 Mi ćemo možda biti tamo početkom marta. Koji su letovi u opticaju? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 28, 2012 Hej ja planiram Vijetnam negde oko 20.februara (ili koji dan kasnije). Kretacu se od Ho Chi Mina ka severu. Posle toga Laos. Javi mi tvoj tacan plan pa da nesto iskombinujemo pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 28, 2012 Plan je 27.2. da letim za Hong Kong -par dana tamo pa let za sta jeftino nadjem-Vijetnam. Nazalost, saputnik mi je otkazao u poslednjem momentu tako da jos nisam ni kupila kartu jer ne bih bas da putujem sama. Tako da mi je celi put jos uvek neizvestan. Ako imate marsutu puta, mozda biste mogli da izlozite pa ako VAm ne smeta da Vam se i pridruzim. pozz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 30, 2012 Drugarica i ja smo u Vijetnamu od pocetka februara do 26.02. pocev od severa ka jugu jer dolazimo sa severa Laosa. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 8, 2013 Yazz, da li jos uvek trazis saputnicu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 14, 2013 Odustala sam od puta, sl. godine mozda nikad nije kasno-kad se ljubi strasno, umesto toga selim se nazad na zapad, gde sam provela mnogo godina i uzivala. Dragi putnici, zelim Vam mnogo srecnih i dobrih ruta!! Uzivajte u novim avanturama!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites