Posted December 23, 2012 Da li je neko putovao mozda do ovog grada ? Koja kombinacija prevoza je najbolja i NAJJEFTINIJA po vama ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 23, 2012 Nemam iskustva sa Finskom ali posle 2 minuta pregledavanja lou kost letova video sam Rajanerov let iz Budimpeste za Tampere, cudi me da ti je to promaklo. Elem, Tampere je svega 149 km udaljen od Jyväskyle pa odatle mozes i stopom Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 3, 2013 Video sam to odmah,izgleda mi to kao i jedina opcija...Bas je nekako nedostupna ta Finska.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 3, 2013 Moja drugarica ima dečka u Jyvaskyli, tako da ona ide preko budimpešte uvek, ili za Tampere ili Turku (u sezoni wizz ima let za Turku). Jedina opcija ti je to. A onda voz do Jyvaskyle. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 7, 2013 Preko wizza vidim da ima tek u junu iz Budimpeste za Turku,a Ryan ima stalno...Ja planiram u februaru-martu da idem.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 18, 2013 Imate za to blog o Finskoj koji uredjuje dama koja je polu Finkinja. Meni je svojevremeno pomogla oko odlaska u Helsinki. http://mojafinska.blogspot.com/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites