Posted January 5, 201312 yr Pošto voz na relaciji Vršac-Temišvar neće saobraćati neko vreme, da li se neko uputio ovim putem i da li ima neke friške informacije i iskustva? Hvala puno, Dragana
January 6, 201312 yr Pošto voz na relaciji Vršac-Temišvar neće saobraćati neko vreme, da li se neko uputio ovim putem i da li ima neke friške informacije i iskustva? Hvala puno, Dragana Odakle ti informacija da neće saobraćati??? Voz saobraća!
January 6, 201312 yr Tako rekoše na železničkoj stanici. Kojoj? Novosadskoj? Idi lepo kod tih istih i reci im da zovu lepo Vršac i pitaju, pa da vidim šta će da kažu, ili ako te mrzi, imaš ovde telefon pa zovi:
January 8, 201312 yr Author Hvala puno na savetu, povrdili su da saobraća. Mislim da me neće mrzeti da odem do novosadske železničke
September 28, 201311 yr Ustupam parking kartu za temišvarski aeredrom, slobodna od 12-31 oktobra 2013g.
October 3, 201311 yr Eh, a planirao sam do Toskane preko Bolonje od 13-20... No, morao sam da otkažem. Valjda će se neko drugi ovajditi.