Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

da li neko zna nesto o koncertu Vannese Mae na trgu u Novom Sadu 20. maja?

bila bih vam vecno zahvalna jer je mnogo volem i svakako bih se tamo pojavila  :D

Ja bih odma' doleteo da čujem (I) can, can (you), Butterfly lovers i sl.  ::)

Javljajte ako čujete nešto.

VANESA MEJ U NOVOM SADU  08.04.2007.

15:10 - Popularna britanska violinistkinja Vanesa Mej, koja je poznata po kombinovanju klasične i pop muzike, nastupiće ovog proleća u Novom Sadu.

Prema saznanjima Blica, ova muzičarka će 20. maja na Trgu slobode održati besplatni koncert. Kako nezvanično Radio 021 saznaje, organizator koncerta je "Komuna", a najveći deo troškova snosiće grad Novi Sad.

Magazini "Pipl" i "FHM" proglasili su Vanesu Mej za jednu od najlepših žena na svetu, a takođe je i najbogatija žena na svetu ispod trideset godina. Njeno bogatstvo procenjuje se na 46 miliona evra. (021)

Pricaju o tome vec dva dana na radiju...

:mrgreen:

Da je slatka slatka je ... al samo dok neko ne stane pored nje! Pa visoka je metar i sumska jagoda u skoku! Al dobro svira ... i ako je istina eto mene 20. maja u novome sadu!

• Author

e pa drugari hvala bas ste me obradovali  ;D sve mi ovo mirise na jos jedno masovno druzenje i to me jos vise raduje  :banana:

dakle vidimo se ponovo odmah posle planinarenja  :)

Zanimljivo,zanimljivo.

Ukoliko ne odem za Rumunesku sa KUD-om potrudicu se da dodjem,jerbo ce nas biti cini mi se.

I uzgred da napomenem da je moj dragi bata stigao u London danas,pa rekoh samo da vas obavestim ako nekog interesuje i ako vam nije javio.

• 1 month later...
VANESA MEJ NE DOLAZI  12.05.2007.

11:57 - Koncert britanske violinistkinje Vanese Mej na Trgu slobode najverovatnije neće biti održan. Dnevniku je u Komuni rečeno da će se tačna informacija o dolasku ove muzičarke znati od ponedeljka.

Prethodno je najavljeno da će Vanesa Mej u Novom Sadu nastupiti 20. maja, kao i da će koncert biti besplatan. Podsetimo, gradske vlasti su nastup poznate violinistkinje najavljivali i za otvaranje Mosta slobode pre dve godine. (021)

Ovo kao jos uvek nije zvanicno, al nemojte se iznenaditi ako bude...

U petak nastupaju Vasil Hadžimanov bend, Jovan Maljković i Balkan salsa bend i Miško plavi. U subotu će se na Trgu pojaviti Aleksnadra Radović, grupe So sabi i Eath Wheel Sky Band, dok u nedelju nastupaju Vlada Maričić trio, Luis i Beogradski diksiledn orkestar.

To je najava onog sto ce se desavati na trgu Slobode povodoooom, pa povodom povoda... Posto je gospoica Venesa Mej trebala nastupiti na istom mestu, a nema je u najavi, mogu da zakljucim samo da je sve ipak TRAC...

Sad, ako se ona pojavi kao iznenadjenje, nisam ja kriv...