Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dodatne aerdromske takse koje se placaju na aerdromu i nisu ukljucene u cenu

Featured Replies

Posted

Ljudi, treba da letim za Brazil, Argentinu i Cile pa me intersuje da li je neko ako je leteo iz Santjaga, Buenos Airesa, Sao Paola i Ria placao dodatno neke takse.

Ja ovo negde procitah da se placa, a sumnja mi se probudila kad sam bio u Indoneziji dodatno sam placao ovu taksu onako totalno zabezeknut :bang: :bang: :bang: na aerodromima.

Takodje kad sam bio u Rigi samo putnici Ryanaira placaju dodatno tu taksu od 7-8 evra jer im nije ukljucena u cenu karte, dok je  Wizz-om ukljucio u cenu.

P.S. Ako je jos neko negde imao ova iskutva neka dopise cisto da imamo informacije na jednom mestu.

Ljudi, treba da letim za Brazil, Argentinu i Cile pa me intersuje da li je neko ako je leteo iz Santjaga, Buenos Airesa, Sao Paola i Ria placao dodatno neke takse.

Nikakve dodatne takse se ne placaju na aerodromu. Placaju se standardne aerodromske takse kojse su uvek ukljucene u cenu karte, gde god da si je kupio.

Kaznu ces, naravno, platiti, ako, npr, prekoracis dozvoljenu kilazu prtljaga.

• Author

Na nekim aerdromima u svetu postoji budalastina za koju putnici ne znaju nego kad se napusta aerdrom ka security control point-u mora da se plati ta neka aerdromska taksa koja nije ukljucena u cenu karte pored reeovnih taksi i ne tice se prtljaga. ;)

Takvo sam iskutvo imao u Indoneziji.