Posted April 4, 2013 Na raznim temama se pricalo o stopiranju kamiona,pa reko da otvorim posebnu temu. Jos prilicno davno mi je neko rekao da ako vec idem negde (npr. u Nemacku/Rusiju/Skandinaviju/Grcku/itd.) da probam da se dogovorim sa nekim kamiondzijom,koji vozi na toj relaciji.Ono,nadjemo se pre polaska,dogovorimo se i idemo. Cak,kako sad vrtim film u glavi,mislim da mi je to jedan od kamiondzija preporucio Tipa,vozacu ne bude dosadno,ima s'kim da prica,a ti imas besplatan prevoz. A cuo sam i price (od vozaca kamiona naravno),kao-ma samo ti idi na granicu (Kelebiju) i pitaj prvog vozaca koji ide sam,primice te sigurno. Jednom (pre 10-ak godina) sam probao to:otisao na Kelebiju (granicni prelaz),krenuo do kamiona tamo (za njih postoji posebne trake,odvojene od traka kojima prolaze kola i busevi),ali...me je jedan nas policajac precio u toj nameri ("ne mozes tamo da ides") Da zavrsim pricu - presao sam peske granicu,odmah posle granice (200-300m) sam stao i stopirao,ali NIJEDAN kamion mi nije stao.A koliko sam video,vozaci su bili mahom sami u kabini.Posle nekoliko sati digao sam ruke i vratio se kuci. Jel ima jos neko neka iskustva u tome? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2013 Moje iskustvo sa kamiondžijama je odlično. Uglavnom su mi stajali na granicama, mada sam neke hvatao i na pumpama. Svi do jednog su mi rekli da su mi stali zbog društva. Kada sam stopirao na rampi na autoputu u Nišu, sve kamiondžije su me pozdravljale ali nijedan mi nje stao. Posle sam video da oni uglavnom staju u hotel Nais da odmore, pa valjda nije ni imalo smisla da me pokupe za par kilometara Na granici ih nikada nisam čekao duže od pola sata, ali to je verovatno sreća Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2013 Obavezno pitajte kamiondziju gde tacno ide i gde i koliko se zadrzava. Ja sam npr jednom stopirao za Zagreb na iskljucenju za Rumu i stao mi je kamion sa zagrebackim tablama. Ja sam po inerciji usao unutra, zapoceo neki opusten razgovor ne vezan za destinaciju itd., sve dok mi kamiondzija nije rekao da ide za Zagreb, ali da pre toga ide u Sr. Mitrovicu na neko carinjenje i da se tamo zadrzava 3-4 sata. Tako da sam morao da ostanem na iskljucenju za Mitrovicu i tu sam se smorio kao rezervna guma (bar jedno sat i po vremena), dok me neko nije pokupio. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2013 Svakom bih preporučio stopiranje kamiona, ja imam pozitivna iskustva. Prednosti su: 1. Sigurno ćete se ispričati za vrijeme vožnje jer su kamiondžije jako komunikativni i naslušat ćete se njihovih priča o švaleranju i qrvanju 2. Udobnost. Sjedite na 2 metra iznad zemlje, veliki prozori za preglednost, puno prostora, 2 kreveta (ako vam se prispava haha), zračno ogibljenje u sjedalima, ljeti dobra klima, zimi grije webasto, frižider u kamionu......Ovo su oni veliki kamioni tj. šleperi što vuku prikolice i idealni su za dalje relacije Mane su: 1. Ako idete preko granice svi oni čekaju po nekolika sata za prijelaz, to isto važi za carinenje robe 2. Mogu voziti 4.5h u komadu ali onda moraju praviti pauzu od 45 min 3. Kamioni koji prevoze naftu, plin i ostale opasne materije ne smiju voziti nas tj. osobe koje nemaju ADR certifikat za rukovanje sa opasnim materijama, kazne su visoke. Ali nije pravilo jer me jednom povezao pumpadžija i rekao mi je za ta pravila. Još je netko s foruma rekao da se isto tako vozio Savjeti: Pričekajte ih na odmorištima, restoranima, rampama, semaforima (kad im se upali crveno svjetlo pa ih zamolite da vas povezu ako idu u tom pravcu). Možete koristiti i taho listić kao pomoć (nije pravilo) znači mahnete sa taho listićem i sad po nekoj kolegijalnosti oni bi vam trebali stati, ali recite odmah da niste vozač nego vam otac, stric, rođak vozi pa vam je dao listić i zamolite da vas poveze...samo recite možda ga znate Miki sa onim velikim bijelim MAN-om heheh. Nemojte lagati da ste vozač jer će vas provaliti lako Nekad vam neće stati jer možda nema dovoljno prostora da se zaustave pa neće da riskiraju da se netko iza njih zabije pod prikolicu, kamioni su dugi po 16,17 metara pa im treba više manevarskog prostora Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 16, 2013 Kamioni su odlicni kad imas puno vremena jer oni ne smeju da voze brze od 80 km/h, a cini mi se da su ograniceni i na 8 sati voznje dnevno, dakle mozes maksimalno 640 km da se vozis sa jednim kamionom. U Evropskoj Uniji ne smeju da voze ni tokom vikenda (ili samo nedeljom?). Isto tako moze samo jedna osoba da se vozi u kamionu (pored kamiondzije), uglavnom nije problem ako vas je dvoje ali to zavisi koliko kamiondzija postuje zakon. Meni se jos nije desilo da nas zaustavi policajac zato sto nas je troje u kabini ali pretpostavljam da se to dogadja... Inace generalno imam odlicnih iskustva sa kamiondzijama, super je kad pricate isti jezik jer onda se bas ispricate ali dva put sam se vozio sa Rumunima koji nisu znali ni engleski i bilo je dosadno. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites