Posted May 8, 201312 yr Zdravo svima! Dobio sam posao u hostelu u Cadizu i trenutno tražim avionsku kartu do Seville (za period između 19.7. i 22.7. kada zvanično treba da stignem u Cadiz) pošto je to pored Jereza najbliži aerodrom Cadizu a broj destinacija ka kojima lete i low cost kompanija je neuporedivo veći. Kombinovao sam razne gradove i za sada nisam naišao na neku povoljnu varijantu. Svestan sam da je već maj i da je let u ciku sezone ali sam siguran da neko od iskusnijih putnika ima bolju ideju kako do Cadiza...
May 9, 201312 yr Bolja ti je veza do Malage. Ajd malo pretraži forum, baš se često spominjala u poslednje vreme. Ovako po sećanju, spominjalo se: Budimpešta - Malaga Beograd - Memingen (Wizz) - Malaga (Ryan) Beograd - Milano (EasyJet) - Malaga (Ryan ili Vueling)
May 9, 201312 yr Možeš lowcostom iz Temišvara ili Budimpešte do Madrida, pa onda busom do Cadiza. Vrlo su frekfentni i koštaju oko 50E. Put traje oko 12 sati
May 9, 201312 yr Budimpešta-Malaga direktno Wizzairom je 115€ u jednom pravcu, neto (plus prtljag, valjda 25€, plus vazdušarine, plus prevoz do Feriheđa). Ima raznih kombinacija Wizz+EasyJet do Malage. Nisu prejeftine, al' nije ni tako strašno. Najpovoljnije jeste preko Memingena (ima 20€ Wizz i 50€ Ryan, plus opet prtljag), ali lete suprotnim danima, te bi morao provesti 20-tak sati u tom nadasve zanimljivom Bavarskom gradiću. Ima i drugih varijanti, preko Brisel Šarlroa, Ajndhovena, pa čak i Geteborga... frikombinuj.
May 9, 201312 yr Може ли неко да ми одговори зашто је толико модерно писати називе страних градова и држава на њиховим језицима? Као да ми немамо свој језик па уместо Шпаније морамо да пишемо España, уместо Кадиз да пишемо Cadiz, уместо Севиље Seville? Стварно ружно делује.
May 11, 201312 yr Author Hvala puno na pomoći, odlučio sam da letim direktno iz Budimpešte do Madrida Wizz-om, pošto bi me odrali za prtljag da sam se odlučio za kombinaciju sa presedanjem. U Madridu ću provesti par dana i produžiti autobusom do Cadiza. U pitanju je www.socibus.es ukoliko nekome bude trebalo... " Може ли неко да ми одговори зашто је толико модерно писати називе страних градова и држава на њиховим језицима? Као да ми немамо свој језик па уместо Шпаније морамо да пишемо España, уместо Кадиз да пишемо Cadiz, уместо Севиље Seville? Стварно ружно делује. Imamo svoj jezik, očito, ali kako govorim španski jezik prešlo mi je u naviku da imena njihovih gradova pišem izvorno. Ne vidim zašto je to toliiiko strašno no nebitno.