miloica

Members
 • Content Count

  451
 • Joined

 • Last visited

About miloica

 • Rank
  putnik dugoprugaš

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Ја сам прошлу суботу ишао у Бугарску на аеромитинг са још двојицом ортака. Ишли смо колима, а нису нас буквално ни питали где идемо. Само су узели пасоше, лупили печате и пустили нас.
 2. miloica

  Promena dizajna

  Како се моје поруке које сам куцао ћирилицом аутоматски прикажу као латиничне чим се освежи страница?
 3. Постоје ли у Бакуу делови града који још овако изгледају и зна ли неко ко је био тамо који је ово део града и како сад изгледа?
 4. Па једино да паркираш у Француској, Господар Јовановој, Господар Јевремовој или у некој од околних улица. Претпостављам да ниси из Београда, али чисто да знаш да је проналажење слободног паркинг места ноћна мора и срећа је ако налетиш на празно за мање од 15 минута потраге.
 5. Изи ајде стани на лопту мало. Претера га брате.
 6. Румуни нису Словени, а између српског и румунског језика нема никакве сличности.
 7. Нисам куповао преко интернета, а нисам никад ни ишао на Јашу Томић. На Српској Црњи може да се купи одмах по преласку границе, а радно време није ни битно јер на првој пумпи може да се купи. Јесте да сам ишао већ 6 или 7 пута до сада, али да ме убијеш не бих могао да се сетим да ли је пумпа пре уласка у Жомбољ или после. Дакле да знаш, полиција не дира сигурно до изласка из Жобоља ако немаш вињту.
 8. Друже, овде нема туристичких агената.
 9. Хаха добро је да ниси ишао возом за Софију. Ови што иду на запад су још и добри.
 10. miloica

  Sirija danas

  Овај дејли мејл је ђубре од сајта, и слепац би видео да су на страни терориста.
 11. Не постоји никакав ризик приликом чашћавања бугарских кондуктера. Људи се на тој релацији већ годинама возе на тај начин.
 12. @Ноелбг Више ни сам не знам колико сам пута био у Софији и Бугарској. Да нисам био па да ти поверујем, али да је Бугарска 10 година испред нас је смешно. Београд је много сређенији и урбанији од Софије. Јесте Софија боља за куповину по модерним тржним центрима, али не гледа се развијеност земље само по тржним центрима. Учинила се и мени први пут, можда и други да је испред Београда, али како сам је више обилазио схватио сам да сам био у великој заблуди. Исто важи и за Бугарску. Можда би најреалније било да су Србија и Бугарска на истом нивоу. Надам се да ми остали форумаши неће замерити што
 13. miloica

  Istanbul

  Не шалим се озбиљно. На аутопуту је само био мањи застој али ништа већи од оног који зна да се створи у Београду на аутопуту од Генекса или оне две петље до Арене. Ни на Султанахмету није било гужве каква зна да буде у шпицу у Београду на Бранковом мосту, Теразијском тунелу и Краља Милана. Преко оба моста на Босфору прелазио сам као и преко Газеле у Београду кад нема гужве. Застој од неколико минута је био само на наплатној рампи пр крају моста. На Галата мосту било је као и на Бранковом у Београду за време нормалног саобраћаја. Аутобусом кроз Истанбул кретали смо се брже него кроз Београд.
 14. Ми смо се много осилили. У стању смо да зајебавамо људе из земаља назови трећег света а кукали смо кад су нама биле потребне визе за неке земље. Моја другарица је звала свог другара Либанца да је посети и да дође у Србију. Послала је сву потребну документацију за Бејрут, дакле и позивно писмо јер без њега изгледа да не постоји шанса да неки Либанац дође овамо. Наравно, тог лика су одбили из непознатих разлога иако ради за плату неколико пута већу од просечне српске плате, а уз то је и хришћанин(уколико игра икакву улогу). Спрдња смо од државе.
 15. miloica

  Istanbul

  Заиста ми је чудно да читам све ово јер сам и ја ишао колима за Истанбул и био изненађен да су мање гужве него у Београду на пример. Сад у августу ћу опет па ћу видети да ли је претходни пут била случајност. Био сам и возом више пута, а доста сам се возио и аутобусом и опет нисам стекао тај утисак, уствари уопште нисам видео саобраћајни колапс ни у самом центру.