Posted May 25, 201312 yr Prijatelji, planiram za decembar put u Keniju-mombasu? ( u search opciji poslednji post koji govori o letu ka ovoj destinaciji je iz 2010) Jel neko ima ideju preko koje destinacije leteti, gde traziti,preko rima, istanbula.... nesto drugo? Unapred hvala i veliki pozdrav
May 25, 201312 yr Turkish je skoro imao akciju za neverovatnih 250 EUR, povratna karta, na relaciji Istanbul - Mombasa! Tako da, baci oko na njihovu ponudu, s`vremena na vreme.
May 25, 201312 yr Author znam, ma promasio sam, ali nada umire poslednja....hvala u svakom slucaju!! mozda neko naleti ili predlozi nesto drugacije pa da iskoristim brojnu zajednicu ovog sajta , pa da kad gledate sebi destinacije , mozda bacite oko i na ovu stranu!!!
May 27, 201312 yr Egyptair ima sirokom mrezom pokrivenu Afriku, sa pristojnim cenama...a njih imas iz Peste. Mada je mozda jos uvek rano, ali treba pratiti.
May 29, 201312 yr Author Kupljeno! Preko Rima. Hvala na savetima globe trekker-u i Un I.Q. ue!! Puno pozdrava p.s.poruka moderatorima foruma> Sto se mene tice, mozemo zatvoriti temu , da ne odvlacimo paznju svima, ili...!
May 31, 201312 yr Jetairfly leti iz Pariza - 414 Eur all incl povratne karte za Cancun, last minute od 149 Eur u jednom pravcu.