Posted June 12, 2013 bogme opake slicice...pridruzio bi se setnji, samo jos da vidim dal hoce neko od mojih drugara ali ja idem u svakom slucaju Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 12, 2013 Spoiler alert! Neću da gledam fotografije kad već idem oči time da uposlim . puntere, ili kako se već zoveš, idemo vozom u 9:10 u petak, skupljamo se, dakle, oko 10 do 9 ispred železničke, neće nas biti puno, ali ćeš nas lako prepoznati. Ako ti treba osiguranje, javi se na pm sa brojem telefona, imenom i krvnom grupom. Takođe, tek sutra ćemo znati koliko i da li uopšte ima mesta u planinarskom domu. Prednost imaju ranoranioci. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 12, 2013 Opet ja, beogradocentrična. Mislim da je sve već sažvakano na temi (noćni voz, jutarnji voz, Inđija, Novi Sad i truć truć bla), ali ako te nešto dodatno zanima, pitaj. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 12, 2013 Na kraju niko ne ide jutarnjim. Ko misli da uskoči bez javljanja meni ili Old School-u, ide na sopstvenu odgovornost. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 12, 2013 Takva tura naisla..ko je lud da ide praznim vozom,idemo u guzvuuuu :banana: Ozbiljno,jel neko razmisljao (pogotovo gosn.shofershajbna),da zauzme u NS-u kupe,ponese lanac i katanac,i ne da nikome osim nas da ulazi Taman nas toliko i ima za 1 kupe Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 13, 2013 Ako bude mesta (a mislim da voz nece biti preterano pun) zauzecu vam mesta pre nego uplovimo na Novi Beograd, a sto se tsavljanja katanca na kupe tice to moze samo kondukter. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 13, 2013 Upravo smo dobili vest da ce nam ipak trebati satori, onaj lik iz doma je rekao da tamo nema mesta. Onaj ko bas ne zeli da spava u satoru moze da potrazi smestaj u okolnim kucama, ali vecina nas ce spavati u satorima. Takodje ima viska mesta u satorima, pa ako neko nema sator to nije problem. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 13, 2013 Au,obradovali ste nas,hehe,ima nas sto ne sto nemamo sator,nego ni vrecu.. :-D Sad moram ili pronaci vrecu,ili smertaj,sta ce po vama biti lakse? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 13, 2013 Ako nešto saznamo za smeštaj, javićemo na temi, ali smo se svi mi pomirili sa sudbinom, i nosimo šatore. Možeš ili da kupiš jeftinu vreću u nekom mega-marketu (valjda su do 1000 dinara), ili da čekaš info (jedna cura iz Užica se trenutno time bavi). Pošto se ne raspitujem ja, ništa ne garantujem. I odluči ponešto sam , nismo se ni mi naučeni rodili. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 13, 2013 Ma salim se,nije problem vreca,kupicu najeftiniju,vec mi glupo u tudjem spavati. Opusteno,bitan je provod i obilazak,a za spavanje..koga briga,ne moram ni spavati Hvala svima za trud! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 13, 2013 Sačekaj par sati sa kupovinom, možda se nađe vreća za tebe. I nema šta da ti bude glupo, mi koji imamo šator, nećemo se valjda sami u istom baškariti, a neko na zemlji da spava. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2013 Koliko ljudi ide na kraju na Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2013 7 ljudova sigurno,a ima naznaka da ce biti jos. ;D Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2013 ...budi siguran(a) da ce biti jos... :banana: Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2013 Sto vise,to bolje Bice vise i mozda neki rostilj Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 15, 2013 I? Šta uradiste na kraju Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 17, 2013 Sta uradismo pitas? Evo ti slikovitog odgovora...(neki su jos uvek tamo...)..a neki su bili dovoljno hrabri i da se okupaju na ledenom vodopadu..svaka cast! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 17, 2013 Aaa, pa lepo Vidim da i dalje nije popravljena ona greda na mostiću. A vidim i da vas je vreme poslužilo! Super Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 17, 2013 Bilo je fenomenalno! Ostatak ekipe se upravo vratio, tako da ne brinete. Moje fotke na dropboxu uskoro. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 18, 2013 I ja ću se priključiti hvalama . Divne li zemlje. Sopotnica, kanjon Mileševke (tj, khm, pola*), pa i samo Prijepolje. Iznenađujuće lepo. Deder, ljudi sa fotoaparatima, telefonima, sokoćalima sličnim, delite šta imate. *reku. pređite reku kad ne znate gde dalje. reku pređite! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 18, 2013 https://www.dropbox.com/sh/1ocriugzn11paz1/UDhS6XKYnq Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 18, 2013 https://www.dropbox.com/sh/h9t6d4qqygrpu8z/JN1YEwOTeo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 18, 2013 https://www.dropbox.com/sh/1ocriugzn11paz1/UDhS6XKYnq Kul, ipak ste stigli do Hisardzika i to u najlepse doba dana. Svaka cast Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites