Posted May 15, 200718 yr Nashem Vladi rodjendan!! Iako je tamo negde seta po Trafalgar square-u zelim da zna da mislimo na njega! Da nam zivi 100 godina i zelim mu josh hiljade kilometara pod nogama!
May 15, 200718 yr vlado, pa srecan ti rodjendan i to sto si otisao cak u london da bi izbegao pravljenje torte za nas izgladnele, nece ti uspeti! cim se vratis... salim se, veliki poljubac i uzivaj u diiiiiiivnom danu!
May 15, 200718 yr He, he, nisam Vlada o kome pricate, ali posto smo imenjaci, a posto je i meni danas rodjendan, lepo je procitati ovakve postove!!! I ja se prikljucujem cestitkama mom dobrom drugu, imenjaku, i zelim mu sve najbolje!!!!!!!!
May 15, 200718 yr Vladice SRECAN RODJENDAN DA si nam ziv i zdrav, i kad se vratis ocekujemo demmonstarciju nekih novih specijaliteta Znam, znam, samo na jelo mislim
May 15, 200718 yr Author Mislila sam na Vladu kuvara iliti langouste-a ali ako je i tebi rodjus Globe onda sam bash potrefila!!! i tebi zelimo hiljade kilometara pod nogama... i svima koji danas slave rodjendan!
June 12, 200718 yr HEj ljudi tek sad video ovaj post. Izgleda da sam ja taj Vlada koji izbegava torte i pijanke, e pa dolazim u novembru i ima da pijemo jedemo ko ljudi a ne ko Englezi Hvala vam najlepshe... e ne kasnim mnogo mesec dana ?