Posted May 24, 200718 yr Caos ljudi, evo moj prvi post posto se skoro prijavih. Daklem, pozivam sve one koji su zeljni planinarskih avantura da se organizuju i planiraju penjanje vrha Bobotov Kuk na Durmitoru 2523m nadmorske visine sa planinarskim drustvom Kopaonik iz BG-a (vodic ukljucen). Ta akcija ce se desavati tek od 14.-17.jula ali smatram da ne skodi malo ranije je objaviti. za nesto vise informacija: http://www.psd-kopaonik.org.yu/Durmitor2007.Jovan_000.html Pritom, ko moz i zna da se izorganizuje drugacije da dodje do tamo i obezbedi smestaj bilo bi lepo da posalje koju informaciju o tome Sto se tice samog penjanja, potrebne su dobre cipele i par carapa vishak, a ostalo vam po volji. Ne mogu sad da smislim neku dodatnu aktivnost sem tekucih pitanja uz dobru muziku pa ako imate nekih predloga... pitanja pozeljna, druzenje obavezno. P.S. posle toga su u planu Prokletije i kampovanje u podnozju (u trajanju od 10 dana) ali otom-potom
May 24, 200718 yr Author znaaaam sto se mene tice, puno mi para za exit ove god, a nema ni nesto sto mom uvcu godi cuti pa stoga zivela priroda JEEEJ
May 25, 200718 yr shto se tiche drugachije organizacije, stici tamo autobus, stop, a kamp postoji na ivan do-u ili dolu ili shta god mu to dodje, i kamp je sjajan. znachi do zabljaka pa peshaka petnaestak minuta i kampujesh, jeftinoca neka, ne secam se tachno, a tushevi s toplu vodu blizu su svi vr'ovi. planiram u avgustu biti tamo ako ne negde drugde. ps uz cipele i charape obavezan je i shushkavac, kisha kishi vrlo mokro.