Posted September 14, 2013 Imam 30 godina i hteo bi iduce godine da spakujem kofere i odem u Antaliju Celu mladost radim privatni posao, cak sam napravio jedan brend koji Srbija nije razumela pa sam zbog finansijskih poteskoca i ne razumevanja morao da ga prodam Austrijancima. Tako da sa Srbijom hocu da rascistim (ovde sve sporo ide a nece duugo biti bolje, a ja da cekam bolje vala necu)! Da li neko zna kakvi su uslovi za otvaranje firme u Turskoj (mislim za strance)? Da li neko zna da li ima nasih ljudi tamo?(ex yu) Kakvi su u Antaliji prema strancima? Unapred Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 14, 2013 Prije par godina sam bio na jednom seminaru MLM kompanije, na kojem je bio i vlasnik. Kaze da ga je otvaranje firme (dijela firme) u Turskoj kostao dva stana u Beogradu, i da je Srbija nista u poredjenju sa korupcijom u Turskoj. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 14, 2013 Sigurno da ima korupcije. Uzdacu se u srecu Evo bas danas nakon postavljanja ove teme izguglam jednu pozitivnu stvar: http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/pismo-razocaranog-poduzetnika-otisao-sam-u-tursku-i-u-dva-dana-otvorio-tvrtku.html Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites