Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

123mislim da je malo rano ali ipak... gde za novu 2008 godinu, ali na trg. atina , pariz,istambul ili nesto drugo. molim da mi prenesu iskustva u vezi sa time.  :mrgreen:

:bang:

ja sam dobila poziv za 22.6. na proslavu 10 godina male mature (al sam matora) pa sam im rekla da me pozovu 20-tog da cu onda mozda znati kako stojim sa rasporedom...

Da li si ti svestan gde je nova godina? Bolje planiraj leto!

;D

• Author

ma leto sam isplanirao, ali pomalo razmisljam i o ovome. znam da je jos rano, ali neka iskustva nisu da odmet. ::artist:

Najbolje i najjeftinije ponude kreću septembra, ako koristiš turističke agencije.

:102:

Ti bi u sopstvenoj režiji?!?

• Author

ne. iskljucivo preko agencije.znam da  pocetkom septembra pocinje sa ponudama, ali zeleo bih da cujem necije iskustv, gde je bio i kako se proveo. ja bih hteo da vidim grad i da na novogodisnju noc budem van, jer su mi hoteli zaista dosadili. ja hotel imam i u krusevcu, odakle sam sli hocu na trgu dabudem, pa me interesuje gde je najlepse. cao svima. 123::arabia:::artist:

borivoje, a sto ne bi probao nesto novo- vidi sta ti deluje privlacno, kontaktiraj neke ljude preko HC-CS da ti daju neke savete, smestaj i budi na bilo kom trgu koji pozelis bez hotela i sa velikom sansom da se provedes bolje nego ikad. to ti je moj savet, a ti razmisli, vremena imas.  :spot:

eeeeeeeeeee,

ajde da napravimo zurku za novu godinu :D...... jednu generalnu probu

recimo ........ sredinom juna  :P

Marina nije ni pozvana  :P

Hahahah............ hmmmmmmmmmm, mozda bih i mogao nesto da organizujem. Jel ste  da Novu Godnu cekamo u gradu?

ajde da novu godinu cekamo u nekoj pecini, tamo je konstantna temperatura, niko se ne zali na buku, ima mraka ako je nekima potreban, moze da se lozi vatra, prave gluposti, bla bla i tako to

Ја ћу вероватно за НГ бити у Турској на Босфору негде. :banana:

nemas frke, pravimo i generalnu probu reprize nove godine..... mislim da je mpetrovic organizator,  ali on je malo nepouzdan  (  :pij:  )