Posted May 28, 200718 yr 123mislim da je malo rano ali ipak... gde za novu 2008 godinu, ali na trg. atina , pariz,istambul ili nesto drugo. molim da mi prenesu iskustva u vezi sa time.
May 28, 200718 yr ja sam dobila poziv za 22.6. na proslavu 10 godina male mature (al sam matora) pa sam im rekla da me pozovu 20-tog da cu onda mozda znati kako stojim sa rasporedom... Da li si ti svestan gde je nova godina? Bolje planiraj leto!
May 28, 200718 yr Author ma leto sam isplanirao, ali pomalo razmisljam i o ovome. znam da je jos rano, ali neka iskustva nisu da odmet.
May 28, 200718 yr Najbolje i najjeftinije ponude kreću septembra, ako koristiš turističke agencije. Ti bi u sopstvenoj režiji?!?
May 29, 200718 yr Author ne. iskljucivo preko agencije.znam da pocetkom septembra pocinje sa ponudama, ali zeleo bih da cujem necije iskustv, gde je bio i kako se proveo. ja bih hteo da vidim grad i da na novogodisnju noc budem van, jer su mi hoteli zaista dosadili. ja hotel imam i u krusevcu, odakle sam sli hocu na trgu dabudem, pa me interesuje gde je najlepse. cao svima.
June 3, 200718 yr borivoje, a sto ne bi probao nesto novo- vidi sta ti deluje privlacno, kontaktiraj neke ljude preko HC-CS da ti daju neke savete, smestaj i budi na bilo kom trgu koji pozelis bez hotela i sa velikom sansom da se provedes bolje nego ikad. to ti je moj savet, a ti razmisli, vremena imas.
June 3, 200718 yr eeeeeeeeeee, ajde da napravimo zurku za novu godinu ...... jednu generalnu probu recimo ........ sredinom juna
June 5, 200718 yr Ko je predlozio taj i organizuje i Marina nema nista sa tim! Jel tako Nikodijevicu?
June 6, 200718 yr Marina nije ni pozvana Hahahah............ hmmmmmmmmmm, mozda bih i mogao nesto da organizujem. Jel ste da Novu Godnu cekamo u gradu?
June 6, 200718 yr ajde da novu godinu cekamo u nekoj pecini, tamo je konstantna temperatura, niko se ne zali na buku, ima mraka ako je nekima potreban, moze da se lozi vatra, prave gluposti, bla bla i tako to
June 6, 200718 yr nemas frke, pravimo i generalnu probu reprize nove godine..... mislim da je mpetrovic organizator, ali on je malo nepouzdan ( )