Jump to content

Featured Replies

Posted

Ljudi moji :)

Učestvujem na omladinskoj razmjeni u Portu (Portugal) i tamo imamo veče kada predstavljamo svoju zemlju, pa bih ja nosio neki alkohol. Putujem vozom Zagreb - Minhen, odakle idem rajanejrovim shuttle busom do Memmingena i onda letim za Porto.

Imam pravo na 10kg cabin baggage i 15kg checked baggage (za to sam doplatio posebno.) Sad me zanima, mogu li ja bez problema u cabin baggage staviti alkohol ili bilo koju tečnost i mogu li u checked baggage 'ladno staviti 2l vina i 2l rakije?

Takođe, nikako da provalim ove njihove propise kad su u pitanju elektronski uređaji, pa me zanima, gdje sa laptopom, kamerom i sl?

Hvala unaprijed  :pivoooo:

U kabinski prtljag mogu samo tecnosti u pakovanjima do 100 ml. U cekirani prtljag mozes da stavis koliko hoces samo pazi da se ne razije jer to bacaju ko divljaci. Laptop i kameru gde hoces, bolje u kabinski, sigurnije je.

Učestvujem na omladinskoj razmjeni u Portu (Portugal) i tamo imamo veče kada predstavljamo svoju zemlju, pa bih ja nosio neki alkohol. Putujem vozom Zagreb - Minhen, odakle idem rajanejrovim shuttle busom do Memmingena i onda letim za Porto.

Imam pravo na 10kg cabin baggage i 15kg checked baggage (za to sam doplatio posebno.) Sad me zanima, mogu li ja bez problema u cabin baggage staviti alkohol ili bilo koju tečnost i mogu li u checked baggage 'ladno staviti 2l vina i 2l rakije?

Neverovatno baš  :o

Ideš iz BIH  u Porto i ti bi poneo 2l vina...  :roll:

A u Portou  vina da biraš,samo tako !  ;)

• Author

Neverovatno baš   :o

Ideš iz BIH  u Porto i ti bi poneo 2l vina...  :roll:

A u Portou  vina da biraš,samo tako !  ;)

Kao što napisah u prvom postu 'predstavljanje svoje zemlje', pa u skladu sa tim nosim Blatinu i Žilakvu, od autohtonih hercegovačkih sorti grožđa. Baš interesantno ;)