Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Ljudi moji :)

Učestvujem na omladinskoj razmjeni u Portu (Portugal) i tamo imamo veče kada predstavljamo svoju zemlju, pa bih ja nosio neki alkohol. Putujem vozom Zagreb - Minhen, odakle idem rajanejrovim shuttle busom do Memmingena i onda letim za Porto.

Imam pravo na 10kg cabin baggage i 15kg checked baggage (za to sam doplatio posebno.) Sad me zanima, mogu li ja bez problema u cabin baggage staviti alkohol ili bilo koju tečnost i mogu li u checked baggage 'ladno staviti 2l vina i 2l rakije?

Takođe, nikako da provalim ove njihove propise kad su u pitanju elektronski uređaji, pa me zanima, gdje sa laptopom, kamerom i sl?

Hvala unaprijed  :pivoooo:

U kabinski prtljag mogu samo tecnosti u pakovanjima do 100 ml. U cekirani prtljag mozes da stavis koliko hoces samo pazi da se ne razije jer to bacaju ko divljaci. Laptop i kameru gde hoces, bolje u kabinski, sigurnije je.

Učestvujem na omladinskoj razmjeni u Portu (Portugal) i tamo imamo veče kada predstavljamo svoju zemlju, pa bih ja nosio neki alkohol. Putujem vozom Zagreb - Minhen, odakle idem rajanejrovim shuttle busom do Memmingena i onda letim za Porto.

Imam pravo na 10kg cabin baggage i 15kg checked baggage (za to sam doplatio posebno.) Sad me zanima, mogu li ja bez problema u cabin baggage staviti alkohol ili bilo koju tečnost i mogu li u checked baggage 'ladno staviti 2l vina i 2l rakije?

Neverovatno baš  :o

Ideš iz BIH  u Porto i ti bi poneo 2l vina...  :roll:

A u Portou  vina da biraš,samo tako !  ;)

• Author

Neverovatno baš   :o

Ideš iz BIH  u Porto i ti bi poneo 2l vina...  :roll:

A u Portou  vina da biraš,samo tako !  ;)

Kao što napisah u prvom postu 'predstavljanje svoje zemlje', pa u skladu sa tim nosim Blatinu i Žilakvu, od autohtonih hercegovačkih sorti grožđa. Baš interesantno ;)