Posted November 18, 2013 Da nema neko mooozda neki nacin da uhvatim popust za kartu posto mi izbaca kartu u jednom pravcu 70+e 2 mjeseca unaprijed Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 18, 2013 Brzom proverom videh da ima i za 49€.To mi "izbaca". Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 19, 2013 da nije u 6i 25h? ne odgovara mi taj jer moram nekako doci do stanice tada metro ne radi a taxi ce me odrati pa u svakom slucaju ispane mi ista cijena kao i kasnije tj oko 70e Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 19, 2013 Sjećam se , 2008, da je taj voz fakat bio uvijek prebukiran a čini mi se da se ni danas situacija nije značajno promjenila. Ne znam kad putuješ, ali se može desiti situacija da ne bude karata. Ako ti se da cimati, izguglaj nacionalne željeznice, možda možeš da stigneš sa više konekcija lokalnim vozovima, Amsterdam - Brisel, znam da sigurno možeš, koliko je jeftinije namam pojma jer sam putovao tada interrail om Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 19, 2013 ako ti odgovara i bus, pogledaj sajt megabus. ide i eurolines. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 20, 2013 znam ali skoro 9 sati vozi...uzecu ovaj od 75e jbg Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites