Followers 0

Karneval u Veneciji i Bec

2 posts in this topic

Ja bih ove godine isla na Karneval u Veneciju, aranzmani su uglavnom za kraj februara.Glupo mi je da idem samo na jedan dan koji i nije ceo dan,u odnosu na to kada se stize i kada se krece nazad,pa bih radije isla sa bar jednim nocenjem, s tim da i ceo drugi dan moze da se provede u Veneciji, ako se ne ide na izlet u Veronu i Vicencu. Ima vrlo povoljnih aranzmana preko popusta, ali bi trebalo brzo rezervisati. Da li neko za? :) Naravno, u obzir dolazi i neka druga organizacija...:)

Sto se tice Beca, videla sam, takodje preko popusta, sjajan aranzman sa jednim ili dva nocenja i izletom u Bratislavu, i hotelom u najstrozem centru, pa bih iskoristila da za male pare obidjem grad u sopstvenom aranzmanu, jer sam sve iz programa vec videla prosli put. Ali mi se isto ne doplacuje 50% aranzmana za jednokrevetnu sobu, a i vise volim da putujem u drustvu, pa se nadam da bi jos neko tamo u ovom periodu...:) Pozdrav svima...:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja u februaru idem kolima u tom pravcu, prijala bi mi dva saputnika da podelimo troškove. Ako je neko zainteresovan, možemo se dogovoriti. Pozdrav!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Followers 0