Followers 0

Berlin Amsterdam kraj aprila

7 posts in this topic

Preko agencije, tri dana Berlin, tri dana Amsterdam, jedan dan Minhen, oko 200e.. ja sam vec uplatila i nije mi probl da idem sama jer ne mogu ni sa kim da se uskladim sto zbog odmora sto zbog para.. u svakom slucaju ako je neko jos zainteresovan, super sto da ne :) sto vise to bolje :) pogotovo jer su mi pre dve god otkazali zbog nedovoljnog broja putnika  :bang:

I zahvaljujem hekati na savetima jer se ranije ne bih usudila da idem sama bilo gde, cak ni preko agencije :) (a Italija ce da saceka da se skupi novac pa onda u sopstvenoj reziji ;) i jedva cekam  clap.gif' alt=':clap:'> )

ja sam prvo planirala Italiju, pa su me pametno odgovorili, jer  je stvarno van pameti da se ide posto je sve to na brzaka razgledanje..

a s obzirom da sve sto zaradim skoro ja dajem na putovanja, i muka mi je da se dva meseca svrtim u Bgu.. onda je ispala ta varijanta za Berlin koji inace odavno planiram...

drugo...nemam para na gomili pa da se zaputim negde sama u sopstvenoj reziji tek tako, nikad ne bih smela da idem sa knap parama, nemam drustvo za takvu avanturu, zensko sam i iskreno nije mi svejedno, ne volim stop.. pa kad se sve skupi... spadam na agencije.. za sad..

sad u petak idemo do Venecije, i bas preko ovog foruma ce nam se pridruziti tri devojke, sto je meni bas drago...

tako da, sem sto je Italija propala, ostalo sve stoji.. a za Berlin, isao neko ili ne.. ok je.. pomislila sam sto da ne, a ja cu ici svakako..

pozdrav

Ја у априлу идем у Берлин. У сопственој режији. Ортакиња и ја смо купиле повратну возну карту, укупно је изашло 103 евра (78 повратна Будимпешта - Берлин, плус повратна 25 Београд - Будимпешта). А остајемо 10 дана. Спавамо мало код једног ортака, па код другог и у хостелу. А укупне процене трошкова су, у најгорем случају 250 евра. За превоз, храну и смештај.

План нам је да одемо и до Дрездена, преко http://www.carpooling.co.uk може да се нађе превоз за 5 евра у једном правцу. Можда још негде свратимо, све зависи од расположења  ;D

У твојој варијанти преко агенције је, по мени, три дана мало за Берлин, а искрено, два су довољна за Амстердам.

Минхен ту делује као успутна станица..

Ако се мало потрудиш, у сопственој организацији можеш за мање пара много више да видиш. И што је најважније, не зависиш од туђе (не)организације.

А то што се плашиш да идеш сама  lol:: не буди смешна. Ја чешће путујем сама.  ;D Родитељи мало кмече (женско дете иде само), ал ипак знају да нисам идиот. Ако сам преживела Јордан (ишла са дечком кога сам познавала 3 месеца) и Либију, преживећу и овакве путеве. :)

da, gledala sam to voz do budimpeste.. pa orange ili tako nesto :) a da je malo vremena, jeste..za Amst nije, toliko sam ga na mapi i na google mapu gledala da se vise osecam kao da sam i bila  :shockkk:

i super je da se pokupis pa da ne zavisis ni od koga..sve mi je jasno.. ali.. ajd.. sad ce da prodje ovako..bolje i to nego nista .. bice mi lakse kasnije da se vratim u Berlin sama :)

hvala na odg ;)

i to je oooogroman plus sto imas nekog tamo kod koga mozes da budes.. za razliku od mene :)

a Drezden.....raj..bila sam samo dva dana i planiram opet nekom prilikom..nisam sve ni videla :) bas mi je drago i srecan put  :party:

Cao Iv. :)

Da li si se organizovala sa nekim za putovanje? Mozes li mi reci nesto detaljnije, cena, polazak itd.

Hvala unapred :)

Pozdrav

Olja