Posted February 24, 2014 Dva dripca ćakulaju, trose vreme, pa eto ne znamo mozda osnovu - da li postoji granicni prelaz (na kome ima granicara + Reks) izmedju Madjarske i Rumunije? Obe u Jevropi, ali ne i u Sengenu... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2014 Postoji "prava" granična kontrola. Samo su na istom mestu i jedni i drugi (graničari). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2014 Isto je kao na granici Hrvatske i Slovenije...kao sto Pedjalon vec napisa u istom su prostoru. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2014 ...i ja režim na mađarsko-rumunskoj granici. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 25, 2014 Pitah za Reksa, pa valjda zato i režanje u naslovu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 25, 2014 Ja sam kumovao temi, ne Un I.Q. ue. On se plaši da klikne "New topic", misli valjda da je to baksuz, šta li. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 25, 2014 Ma ne breee stvarno i mislim da je solidno resenje bilo nedoumice oko sengena...jer bas to i jeste, a prilicno sam i ubedjen da je tako svuda gde je granica EU clanica, koje nisu obe u Sengenu No, malo vazno Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 9, 2014 Da, granica postoji. Zapamtila sam je dobro po tome sto sam po prelasku u Rumuniju prespavala u hotelu "Jackson" na samoj granici i ranom zorom cekala bus za Arad na pumpi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites