Posted February 24, 201411 yr Dva dripca ćakulaju, trose vreme, pa eto ne znamo mozda osnovu - da li postoji granicni prelaz (na kome ima granicara + Reks) izmedju Madjarske i Rumunije? Obe u Jevropi, ali ne i u Sengenu...
February 24, 201411 yr Postoji "prava" granična kontrola. Samo su na istom mestu i jedni i drugi (graničari).
February 24, 201411 yr Isto je kao na granici Hrvatske i Slovenije...kao sto Pedjalon vec napisa u istom su prostoru.
February 25, 201411 yr Ja sam kumovao temi, ne Un I.Q. ue. On se plaši da klikne "New topic", misli valjda da je to baksuz, šta li.
February 25, 201411 yr Author Ma ne breee stvarno i mislim da je solidno resenje bilo nedoumice oko sengena...jer bas to i jeste, a prilicno sam i ubedjen da je tako svuda gde je granica EU clanica, koje nisu obe u Sengenu No, malo vazno
March 9, 201411 yr Da, granica postoji. Zapamtila sam je dobro po tome sto sam po prelasku u Rumuniju prespavala u hotelu "Jackson" na samoj granici i ranom zorom cekala bus za Arad na pumpi.