Posted March 7, 201411 yr Који би летови били најповољнији из Украјине за Београд или Сарајево??Хитно је,с напоменом да се ради о Украјинским грађанима,значи немају шенген визу,за пролаз кроз Мађарску или Румунију...
March 7, 201411 yr Nema direktnog leta do 29 maja kada počinje Air Serbia sa rutom Beograd - Kijev. Do tada, mora se presjedati negdje ali ne vidim prepreku bez šengen vize jer je svakako tranzit. Ovo su kompanije preko kojih je moguće letiti iz Kijeva Beograd: Austrian, Air France, LOT, Aeroflot, Belavia, Swiss, Lufthansa, Turkish Sarajevo: Austrian, Lufthansa, Turkish
March 7, 201411 yr Author zasad sam nasao najpovoljnije preko Pegasus Air,sa presedanjem i Istanbulu,pauza 3h..i oni od 28.3 uvode vezani let Harkov(Donjeck)--Istanbul--Beograd
March 9, 201411 yr Author ma jok..kod njih je sve puklo,a iz srbije su vec otisli svi koji su hteli da odu...jos dok su vize bile.organizovao sam sve,Pegasus Air,preko Istanbula.
April 21, 201411 yr Šteta, ranije je bio direktni let iz Kieva. Moja žena je tako došla za Bg pre 3 godine.