Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima!

Zanima me kako do Graca iz Beograda doci prevozom, a da bude iole jeftino.

Devojka mi studira tamo, pa sam hteo da je iznenadim za Dan zaljubljenih :D

Hvala unapred!

Mislim da bi ti najjeftinije bilo da ides Beograd-Budimpesta-Grac i nazad vozom. Onda imas Beograd-Budimpesta 26e i imas promo karte Budimpesta - Grac 38e (2 x 19e). Ove iz Budimpeste kupi sto pre dok se ne rasproda :). Znaci ukupno 64e ako uhvatis ove promo karte. Jedino sto ima jedan voz koliko sam video dnevno i malo je pipavo vreme stizanja. Posto ovaj iz BG-a dolazi u Budapest kelenfold u 16:16 a ovaj krece iz iste stanice u 16:24.

I za vracanje isto tako razlika je >10min.

Mozes ici i preko Beca al onda ti izidje vise za cenu karte Bec - Grac sto je 18e ako nadjes najjeftiniju al imas voz na skoro svaki sat za Budimpestu iz Beca.

Pa biraj jel imas vremena i zivaca il nemas :)

Edited by ozzy80

Ne moras da se cimas toliko kad bus direkt kosta 60 evra  nedeljom, utorkom i sredom voze Lasta i Goran trans. Ima jos neki divljak iz leskovca sto vozi. Dan zaljubljenih ti je u subotu, a najpribliznije je Lasta sreda vece, cetvrtak ujutro si tu. :)

A pogledaj i izlete po netu imas za 30ak evra na jedan dan iz Bgda isplati se ako ides da zavrsis nesto ili na kratko.

Ako bas hoce da dodje u subotu zvizhd . Naravno ako ima bus sa tom cenom duplo mu je manje cimanje al zato ide sa gomilom bucnih nekulturnih ljudi i slusa najnovije grandove i ostale zavijacke hitove. Al naravno opet ustedi ogromnu kolicinu vremena sto nije zanemarivo. Ja sam samo naveo kako bi bilo najjeftinije da ide sa vozom :) .

Edited by ozzy80

To bas i nije tacno sto si rekao za bus, 4 puta zam isao bg-grac-bg od septembra, super su udobni busevi i retko kad se desi da su skroz puni, iz Austrije kad se vraca do pola puni. Ako hoe bas u subotu onda bus do Beca pa Voz do graca za 9 evra po smeru ispadne isto skoro na kraju ako si student pa imas kod fudeksa za 50 evra povratnu. Ili voz do Zagreba pa oda bus do Graca, a iz  Maribora non stop ide voz za Graz.

Gde mogu da se nadju karte Budimpesta Grac?

Najbolja varijanta:

http://turizamarriva.rs/aranzmani/grac/

Edited by mveruovic

Preko Slovenije neverujem da mu se isplati jer mora da plati 2x25e da dodje do Ljubljane i posle 40e za Ljubljana - Graz. Za Zagreb je malo bolje jer je cena karte 42.5 do Zagreba a posle do Graca to kosta 27e povratna i nije veliko cekanje na polaske.

Da ako ne planira dugo da ostane ovo za 37e je idealno nemoze jeftinije jedino da ide stopom :)

Edited by ozzy80

• Author

Mislim da bi ti najjeftinije bilo da ides Beograd-Budimpesta-Grac i nazad vozom. Onda imas Beograd-Budimpesta 26e i imas promo karte Budimpesta - Grac 38e (2 x 19e). Ove iz Budimpeste kupi sto pre dok se ne rasproda :). Znaci ukupno 64e ako uhvatis ove promo karte. Jedino sto ima jedan voz koliko sam video dnevno i malo je pipavo vreme stizanja. Posto ovaj iz BG-a dolazi u Budapest kelenfold u 16:16 a ovaj krece iz iste stanice u 16:24.

I za vracanje isto tako razlika je >10min.

Mozes ici i preko Beca al onda ti izidje vise za cenu karte Bec - Grac sto je 18e ako nadjes najjeftiniju al imas voz na skoro svaki sat za Budimpestu iz Beca.

Pa biraj jel imas vremena i zivaca il nemas :)

Ozzyy, mozes li malo ovo da mi pojasnis oko putovanja vozom. Zanima me ovo oko cena, jer me zanima koliko bi mi izaslo da odem i da se vratim tom kombinacijom.

Jer ja imam kombinaciju da idem iz Janje (BiH) za 45€ povratna karta, ali mi je cimanje da iz Bg dodjem do Janje.

A sto se tice Arrivinog izleta, je l' bih ja morao da postujem ovaj red izleta, ili bih mogao biti kod devojke, a sa njima samo da odem i da se vratim? :D

Nema ko da ti pravi problem, ja te sverc ture kako ih zovem koristim kao prevoz samo do grada, u svojoj reziji razgledam grad. 

• Author

To preko Arrive ne izgleda lose, ali kad bi neko mogao da mi pojasni ono sto mi je Ozzy napisao u prvom postu oko vozova, nisam siguran da bas razumem sve dobro. I koliko bi ukupno kostao odlazak i povratak iz Beograda i u Beograd?

Ako mislis na ovo preko Budimpesta prva kombinacija bi ti bila ukupno 64e, a drga kombinacija 82e.

E sad kod prve kombinacije imas poveci problem sto ide samo jedan voz. Znaci mozes il da dodjes iz BG-a ujutro u Budimpestu u 6:00h pa iskuliras do 16:00h ili da ides na ovaj drugi voz iz BG-a pa da kidas zivce dal ces stici. Ako stignes onda imas cekanje od 9min sto je ko i da ne cekas al velika je verovatnoca da mozes da zakasnis a onda si zeznuo stvar jer ti propada karta. Isto vazi i za nazad samo sto onda verovatno da ces stici na voz za BG a ako ne stignes cekas vecernji za Bg al ti ne propada karta.

Druga opcija je da ides preko Beca gde imas voz na manje od 2h i onda iz Beca do Graca opet vozom koji ide na skoro svaki sat. Samo karte moras da kupis unapred dok ih ima po promo ceni :).

Ima i opcija preko Hrvatske 2x19e ( zeznuo sam se gore zaboravio na ovu ponudu ) + 27e bus do Graca. Znaci izidje te 65e. Imas cekanje u Zagrebu oko 2:30h taman da uzmes ujutro kaficu i nesto pojedes.

Mozes iz Zagreba i vozom onda te izidje dosta skuplje

Edited by ozzy80

• Author

Ozzy, hvala mnogo na informacijama! Ali po svemu sudeci i gledajuci ove cene, ili da idem Arrivinim izletom, ili Cackovicevim busom iz Janje(BiH) za 45€ povratna karta.

Ako slucajno neko zna da neko vozi kamion u tom pravcu, dobro bi doslo :D A snasao bih se da se vratim.

Aman ima milion aranzmana za Dan zaljubljenih , ja placam 35e povratnu kartu i to iz Nisa !! Mada je to aranzman na jedan dan. Ima valjda i sa nocenjem...

• Author

A gde mogu da pogledam te aranzmane za Dan zaljubljenih do Graca?

I ako moze neko da mi kaze kako najlakse da dodjem iz Maribora do Graca.

A gde mogu da pogledam te aranzmane za Dan zaljubljenih do Graca?

I ako moze neko da mi kaze kako najlakse da dodjem iz Maribora do Graca.

Iz Maribora imas i voz i autobus. Voz ti je cena povratne 19e, a autobusi su skuplji

Ima LUKI BUS....informisi se..   www.lukibus.com/index.php  za Graz,utorak,cetvrtak i subota.(036)35-90-90 ili [email protected]

Edited by babareebu

Ima i luki koji je divljak, jer ne staje na stanici u Bgdu, i naplacuje ludacke karte u jednom smeru 38 evra povratna 80!? Tri pua sam pitao da li sam dobro cuo pre nego sto sam rekao da su idioti

znam ali svako stajanje u Zagrebu ima da potrosis 10 eur a da ne govorim preko Budimpeste i Beca tek..okolo naokolo i na kraju nikakva usteda,sve isto izadje.Cackovic staje u Bijeljini,samo je pitanje da li ima neka veza iz Srbije da budes tamo u to vreme kad polazi..Dalje "LUKI" ima odlicne autobuse i kakve veze sto ne staje u stanici??Bitan je kvalitet putovanja..

Edited by babareebu