Posted February 23, 2015 cao dobri ljudidusa mi cezne za odmorom i planiram oko 1 maja da idem za boku-cg pa bi zamolio sve zainteresovane ljudedobre volje zeljne odmora i druzenja da se javesto se puta tice i polaska trenutno sam samo ja sigurica i aktuelan za put u pitanju bi bio apartmanski ili sobni smestaj u nekom manjem mestu u boki tipa perast,stoliv,risan dobrota,prcanj...islo bi se mojim kolima a ima mesta ukupno za cetri osobe zeljne odmora i putovanjaprevashodno mi je cilj da se suncam,kupam(a znam provereno da je u tom periodu za kad i planiramputovanje voda dosta dobra za kupanje),rostiljijada i sl.mada ne bezim od obilaska drugih mesta i razgledanja zanimljivih i interesantnih stvari u okruzenju u odnosu na mesto gde se stacioniramo sa smestajemzelja mi je da podelimo zajedno troskove puta koji po mojoj realnoj proceni za nekih 7 dana ne bi trebalo da predju150 e po coveku bez obzira na broj ljudi koji se odluce za ovu vrstu putovanjamislim naravno na hranu,troskove puta i smestaja za 7 dana sto iskreno i nije preveliki iznos za kvalitetan odmormoj budzet ce biti 3/4 puta veci tako da onaj ko se odluci za put nece morati da se brine da ce ostati bezsredstava i da bude primoran da rasmislja o placanju karte za povratak .gif' alt='::'>losa prica je sto majski praznici padaju u petak i subotu pa ce ove godine ostati samo uspomena na proslogodisnjeneradne daneja sam iz bg-a i po pitanju duha i tela vrlo sam mladolik i nesrazmerno pozitivna i vedra licnost u odnosu na svoje godinea koga zanima imam 37gvremena jos uvek ima na pretek pa svi zeljni putovanja i odmora koji se pronadju u prici imaju dovoljno vremena da iznesu konkretne predloge i sugestije i odluce se Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites