Posted August 2, 200718 yr Jel dolazi neko na CS okupljanje 05.08.? Dobio sam mail da ce biti odrzano okupljanje i obilazak Beograda...
August 2, 200718 yr CS okupljanja po Bg-u se stalno odrzavaju samo treba da pratish dogadjaje na grupi Beograd... e poshto CS clan i nomadic ambs Jeja (aka little light) slavi rodjendan u nedelju CS okupljanje je pomereno kod nje... kao i uvek
August 2, 200718 yr Author ... pa jel to okupljanje otvoreno za ljude sa cs??? ja do sada nisam bio na okupljanjima, ali igrom slucaja sam u nedelju u bg pa sam mislio da naidjem... na sajtu pise da je okupljanje na zeleznickoj stanici u 12???
August 2, 200718 yr Okupljanje je kod jeje ... a da li mozes da dodjes ... pa odi na CS na grupu Beograd i pitaj Jeju! Kako je kod nje, kao i kod vsih ostalih sa CS-a svaki surfer dobrodoso nadam se da ces i ti biti vise nego dobrodoso! Lepo bi bilo da upoznas ostale surfere! Meni je zao sto ja Chi i Nina necemo biti tamo... ali ... jbg ...u jordanu smo!
August 3, 200718 yr Okupljanje je kod jeje ... a da li mozes da dodjes ... pa odi na CS na grupu Beograd i pitaj Jeju! Kako je kod nje, kao i kod vsih ostalih sa CS-a svaki surfer dobrodoso nadam se da ces i ti biti vise nego dobrodoso! Lepo bi bilo da upoznas ostale surfere! Meni je zao sto ja Chi i Nina necemo biti tamo... ali ... jbg ...u jordanu smo! lol::
August 3, 200718 yr Pa ovo okupljanje na koje ja idem nije u 12 na z. stanici vec u 11 kod Jeje i trajace ceeeeoooo dan! A mozesh da banesh kad god hocesh... i znam da ce tamo biti gomila ljudi... cak i momak koji je predlozio okupljanje na z. stanici!
August 4, 200718 yr evo i ja cu da dodjem mozda u pretnij neke Poljakinje ako se pojavi danas a ako se pojavi sutra onda ce da je smestim pa podjem kasnije.
August 4, 200718 yr Jeja je negde na NBG-u, u blokovima... a gde... ubi me... Nehruova ulica... negde kod doma zdravlja na NBG-u ja sutra stizem u Bg negde oko 5 pa se nalazim sa Nerom kod Merkatora pa cemo u potragu... za detalje 0638225765 ponesite neku klopicu ili pice... ipak devojci je rodjendan