Posted May 22, 2015 (edited) Pozdrav, moja želja je da obiđem Evropu interrailom. Iz mog društva i nisu baš zainteresovani, samo jedan drugar, ali i njemu dajem slabe šanse I ja se još razmišljam, nisam 100% siguran, najviše zato što nemam društvo za put, ali videćemo kako ispadne!Konkretno ja sam trenutno najbliži ovoj karti 10 dana u 22 (280 evra). Mislim da za tih 20ak dana može da se obiđe par zanimljivih destinacija i da se vidi dosta stvari.Ukratko o meni: imam 24 godine, završavam studije i mogu da kažem za sebe da sam komunikativan i tolerantan, nisam konfliktna ličnost Na putovanju bih voleo da vidim i kulturno-istorijske znamenitosti, ali isto tako volim i žurke i festivale, pa bih voleo i to da posetim ako se namesti prilika. Pušač sam. Volim da popijem, ali umereno. Ne drogiram se i protivnik sam toga (mogu da istolerišem marihuanu )Ako ima osoba sa sličnim interesovanjima neka se jave da probamo da se dogovorimo nešto, otvoren sam za sve predloge što se tiče samih destinacija. Što se tiče termina, odgovara mi gotovo bilo kad preko leta. Edited May 22, 2015 by dejan7 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2015 Zvuci zanimljivo.. Koja mesta bi ti bili prioriteti, ako nisi odustao? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2015 i ja sam zainteresovan cak sta vise vec sam imao u planu jednu takvu rutu tako da javi se Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2015 jedna od najvecih greska u zivotu sto nisam iskoristio kartu preko interraila dok sam bio mlad, jer jelte vise nisam doduse imao sam jedno krace putovanje ali nije to to. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2015 za popust na kartu jeste Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 29, 2015 Odličnooo, ima zainteresovanih! Poslao sam PM svima, javio mi se još jedan lik što je potencijalno zainteresovan, pa ću probati da napravim neku email grupu ili na fejsu ili gde god, da probamo svi zajedno da se dogovorimo!Prijave i dalje otvorene Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 31, 2015 izgleda da cemo na kraju morat iznajmit jedan cijeli vagon sobzirom koliko nas ima zainteresovanih Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2015 Nadam se da nije kasno, jer sam i ja zainteresovana. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2015 (edited) Nije kasno,decko koji je otvorio temu je verovatno odustao od puta Ja sam i dalje potencijalni putnik,kad bih cuo neki detaljniji plan sta ce se posetiti,kad bih upoznao neko drustvo za put...Pa ako se sve kockice sklope,odlicno Moze se reci da sam zainteresovan.Inace,slobodan sam do oktobra.Tako da sam sto se vremena tice prilicno fleksibilan Edited July 5, 2015 by JocaTog Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2015 Ja sam jako zainteresovana da ostvarim to putovanje, samo sto ne bih sama da se upustim u sve to. Meni odgovora do kraja avgusta, jer ispiti posle.Recimo da mi je plan u procesu pravljenja, ali mozemo se dogovoriti Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites