Followers 0

Traže se osobe za eurotrip interrail-om!

12 posts in this topic

Pozdrav, moja želja je da obiđem Evropu interrailom. Iz mog društva i nisu baš zainteresovani, samo jedan drugar, ali i njemu dajem slabe šanse :) I ja se još razmišljam, nisam 100% siguran, najviše zato što nemam društvo za put, ali videćemo kako ispadne!

Konkretno ja sam trenutno najbliži ovoj karti 10 dana u 22 (280 evra). Mislim da za tih 20ak dana može da se obiđe par zanimljivih destinacija i da se vidi  dosta stvari.

Ukratko o meni: imam 24 godine, završavam studije i mogu da kažem za sebe da sam komunikativan i tolerantan, nisam konfliktna ličnost :) Na putovanju bih voleo da vidim i kulturno-istorijske znamenitosti, ali isto tako volim i žurke i festivale, pa bih voleo i to da posetim ako se namesti prilika. Pušač sam. Volim da popijem, ali umereno. Ne drogiram se i protivnik sam toga (mogu da istolerišem marihuanu :) )
Ako ima osoba sa sličnim interesovanjima neka se jave da probamo da se dogovorimo nešto, otvoren sam za sve predloge što se tiče samih destinacija. Što se tiče termina, odgovara mi gotovo bilo kad preko leta.

Edited by dejan7

Zvuci zanimljivo.. Koja mesta bi ti bili prioriteti, ako nisi odustao? :)

jedna od najvecih greska u zivotu sto nisam iskoristio kartu preko interraila dok sam bio mlad, jer jelte vise nisam :) doduse imao sam jedno krace putovanje ali nije to to.

Odličnooo, ima zainteresovanih! Poslao sam PM svima, javio mi se još jedan lik što je potencijalno zainteresovan, pa ću probati da napravim neku email grupu ili na fejsu ili gde god, da probamo svi zajedno da se dogovorimo!

Prijave i dalje otvorene :)

izgleda da cemo na kraju morat iznajmit jedan cijeli vagon sobzirom koliko nas ima zainteresovanih :dance:

Nije kasno,decko koji je otvorio temu je verovatno odustao od puta :) Ja sam i dalje potencijalni putnik,kad bih cuo neki detaljniji plan sta ce se posetiti,kad bih upoznao neko drustvo za put...Pa ako se sve kockice sklope,odlicno :D Moze se reci da sam zainteresovan.Inace,slobodan sam do oktobra.Tako da sam sto se vremena tice prilicno fleksibilan :)

Edited by JocaTog

Ja sam jako zainteresovana da ostvarim to putovanje, samo sto ne bih sama da se upustim u sve to. Meni odgovora do kraja avgusta, jer ispiti posle.
Recimo da mi je plan u procesu pravljenja, ali mozemo se dogovoriti :)