Posted May 31, 201510 yr Veliki pozdrav svima, ujedno svaka pohvala na organizaciji foruma i sajta uopšte!Naime, početkom jula krećem na dvomesečno putovanje sa početnom tačkom na Zlatarskom jezeru, dalje prema Herceg Novom, zatim Dubrovnik, Neum, hrvatskim primorjem sve do Istre sa dvonedeljnim boravkom u Rovinju. Nakon toga nastavak puta prema Trstu, Ljubljani, Beču, Bratislavi sve do Balatonfureda (sa obilaskom zapadnog dela jezera Balaton) i konačnim povratkom u Srbiju. Sve vreme biciklom sa dnevnim budžetom oko 10$, noćenje u kampovima, na divljaka, couchsurfing, etc. Otvoren sam za savete i priču sa svim ljudima otvorenog uma! Pozdrav!
May 31, 201510 yr Mozda bolje da postavis konkretna pitanja sta te zanima , siguran sam da ce se ljudi brze prikljuciti tako.Inace lepa tura. Edited May 31, 201510 yr by BladesEyeZ
June 4, 201510 yr Author Tačno! Imate li savete vezane za kampove, dobar sajt sa cenama na pomenutoj ruti ili slično? Predlog da određeni deo zaobiđem? Bilo kakav savet u vezi kampovanja na divlje, gde je zabranjeno gde dozvoljeno? Prošle godine sam obišao jezero Balaton o kom imaju lepe brošure i kampovi su zaista povoljni, a biciklističke staze izvrsne. Da li da tako nešto očekujem i na hrvatskom primorju? Dobro će mi doći bilo kakva informacija (tema na forumu) vezana za papirologiju, debitne katrice, saveti za početnike i slično..A ja ću svakako ću malo detaljnije prelistati forum
June 5, 201510 yr Veliki pozdrav svima, ujedno svaka pohvala na organizaciji foruma i sajta uopšte!Naime, početkom jula krećem na dvomesečno putovanje sa početnom tačkom na Zlatarskom jezeru, dalje prema Herceg Novom, zatim Dubrovnik, Neum, hrvatskim primorjem sve do Istre sa dvonedeljnim boravkom u Rovinju. Nakon toga nastavak puta prema Trstu, Ljubljani, Beču, Bratislavi sve do Balatonfureda (sa obilaskom zapadnog dela jezera Balaton) i konačnim povratkom u Srbiju. Sve vreme biciklom sa dnevnim budžetom oko 10$, noćenje u kampovima, na divljaka, couchsurfing, etc. Otvoren sam za savete i priču sa svim ljudima otvorenog uma! Pozdrav! Lepa ruta.Ako tražiš kompanjona (ako sam dobro ukapirala?), možeš da postaviš 'oglas' i na sledećim forumima: Last minute i Forum na ex-Cikloberzi, takođe i na Freebikingu, a od inostranih foruma, najbolji su ti Warmshowers (inače, biciklistička verzija Couchsurfinga) i Crazyguyonabike. Što se kampovanja tiče, svugde po ex-Yu možeš da kampuješ na divlje, osim u nacionalnim parkovima. Mislim da ti najsvežije vesti za hrvatsku obalu može dati Hrvoje Jurić. Potraži ga ovde među članovima ili na FB-u, upravo je završio s velikom turom po celoj Hrvatskoj.Srećno! Edited June 5, 201510 yr by Snezana011