Posted June 22, 2015 Pozdrav dragi putnici Ja sam Nemanja, imam 23god, iz Beograda. Pratim klub putnika neko vreme i odusevljen sam mogucnoscu putovanja na veoma jeftin nacin.Ove godine sam postao apsolvent, te imam pregrst slobodnog vremena, i neopisivo mi se putuje.Zelja mi je Portugalija kao jedna od najegzoticnijih zemalja u Evropi. Isao bih u periodu jul/avgust, kad god bi eventualnom saputniku odgovaralo. Nacin putovanja bio bi autostopm, a smestaj preko CS-a ili vreca/sator napolju. Budzet mi nije nesto veliki, al opet na planiram luksuzno turisticko putovanje. Svako ko je raspolozen slobodno nek se javi, veoma sam felksibilan i sve opcije i predlozi dolaze u obzir. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 22, 2015 Pozdrav, Nemanja!potrazih vec drustvo u ovoj temihttps://www.klubputnika.org/forum/topic/8281-evropa-stopom-jul-avgust/#entry162519Sad znam i kad bih pocela putovanje, oko 20. jula, u trajanju od dve nedelje.Javi ako odgovara Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites