Posted August 14, 2015 Pozdrav svima! Pre nekoliko dana sam stavila temu Sicilija i Kapadokija za kraj septembra, u medjuvremenu je trebalo da odem na more. Medjutim moj plan za more je nazalost promenjen u poslednjem trenutku zbog bolesti moje prijateljice, trebalo je da krenem ovog vikenda. Posto mi je odmor sada aktuelan a i potreban, sada trazim saputnicu koja takodje zeli jedan lep, pravi odmor u Turskoj ili Egiptu. Ima povoljnih a dobrih ponuda, na snizenjima i u last minute varijantama, ali bi trebalo brzo reagovati. Ja mogu da krenem od sada pa do sredine septembra. Jedino sto me ne zanima na odmoru su klubovi, diskoteke i ta vrsta zabave. Imam sjajno iskustvo sa ovim sajtom, nadam se da ce i sada biti tako! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 20, 2015 Pozdrav svima! Pre nekoliko dana sam stavila temu Sicilija i Kapadokija za kraj septembra, u medjuvremenu je trebalo da odem na more. Medjutim moj plan za more je nazalost promenjen u poslednjem trenutku zbog bolesti moje prijateljice, trebalo je da krenem ovog vikenda. Posto mi je odmor sada aktuelan a i potreban, sada trazim saputnicu koja takodje zeli jedan lep, pravi odmor u Turskoj ili Egiptu. Ima povoljnih a dobrih ponuda, na snizenjima i u last minute varijantama, ali bi trebalo brzo reagovati. Ja mogu da krenem od sada pa do sredine septembra. Jedino sto me ne zanima na odmoru su klubovi, diskoteke i ta vrsta zabave. Imam sjajno iskustvo sa ovim sajtom, nadam se da ce i sada biti tako! Ima dobar aranzman za subotu 22.08,Alanya oko 450 eur all inclusive hotel 4 zvezdice u centru,100metara od plaze...Ja idem i placam skuplje,ali ako bi jos neko isao bila bi ta cena po osobi... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2015 je l dolazi neka druga destinacija u obzir? sicilija, malta..? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2015 @ SummerBoy Znam da ima, ima puno dobrih i povoljnih aranzmana sada i za Tursku i za Egipat... Samo da nadjem drustvo! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2015 @ Andja Odgovorila sam ti u pp Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites