Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima,

ovako moje putesestvije uskoro ce biti malo zeznuto,jer su mi rezervisana dva odvojena leta.

Naime slecem u Amsterdam 1.12. oko podneva. Sledeci let imam tek 2.12 uvece. Druga avio kompanija i druga rezervacija.

Znaci cim sletim 1.12. preuzimam prtljag(3 kofera)i da li ima negde na aerodromu da se ostavi na nekih 24h  da ne nosam po Amsterdamu.

Onda sledeci let imam 2.12. znaci sve opet jovo nanovo sa prolazenjem preko skenera ,carina i slicnih stvari.

Kakve su vase preporuke ? Sta uraditi i proci sto jeftnije i bez mnogo stresa i bezbolnije ?

Hvala puno :)

www.schiphol.nl/Travellers/AtSchiphol/Luggage/LuggageLockers.htm

Kao sto du-ki kaze, imaju ovi za prtljag. Zakupljuju se na 24 sata, i nisu (cini mi se) bas bas toliko skupi.

Pretpostavljam da ides do grada; za to ne treba puno vremena. Pola sata vozom, a polasci cu cesti. 10€ je povratna karta.

Ja sam imao transfer od 7h i stigao sam otici do Amsterdama na 3 sata i vratiti se, sve sa i viska vremena ;)

EDIT: Znam da imas citav dan, tako da je jos bolje. Ovo samo okvirno sta mozes ocekivati od prevoza sa i od aerodroma.

Edited by klanfa