Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav za Klub putnika,

Hteo bih da vam predstavim besplatnu Android aplikaciju koju sam razvijao prethodnih par meseci i koja može biti vrlo korisna kada se nađete u nepoznatom gradu. Ideja mi je došla na jednom od putovanja po Evropi, kada sam želeo da organizujem par dana po različitim gradovima u Nemačkoj.

Aplikacija se zove Events:app i prikuplja lokalne, popularne Facebook događaje, koje korisnici mogu pregledati, filtrirati po danima i distanci od vaše trenutne lokacije, sortirati po popularnosti i vremenu početka kao i dodati u svoj kalendar. Bilo da vas zanimaju večernji izasci, posete muzejima, barovima ili pozorištima, uz pomoć ove aplikacije možete brzo da nađete  sve bitne događaje u gradu.

S obzirom da je aplikacija tek na početku, molio bih vas da mi kažete da i vam je intuitivna, da li vam nešto nedostaje ili biste nešto promenii.

Aplikacija radi za sve veće gradove (preko 100k stanovnika) u Evropi, SAD, Rusiji, Japanu i Austraiji. Ako vam zvuči interesantno, evo linka sa koga možete da je skinete:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartappsolutions.eventsapp

Detaljnije na sajtu: eventsapp.info

Hvala :)

Evo i par screen-ova

beograd.png

nyc.png

Edited by dovlab

Aplikacija se zove Events:app i prikuplja lokalne, popularne Facebook događaje...

Nisam skroz razumeo ovaj deo  - jel moguce koriscenje aplikacije ako nemas FB?

Ili ona predstavlja samo ono sto se "seruje" po FB-u?

• Author

Nisam skroz razumeo ovaj deo  - jel moguce koriscenje aplikacije ako nemas FB?

Ili ona predstavlja samo ono sto se "seruje" po FB-u?

Da bi se koristia aplikacija je neophodno prijavljivanje sa FB nalogom, ali dovoljan je public profile (ne čitaju se privatni podaci, lajkovi, slike...). Nisam razumeo ovo za šerovane evente. U susštini, kupe se svi popuarni, javni događaji.

Edited by dovlab

Nista onda.

Nemam FB,tako da mi je onda aplikacija nekorisna.

Napomeni i drugima u opisu da je neophodno logovanje preko FB-a da bi se koristila aplikacija ;)

Edited by Laza GNR