Posted December 9, 2015 Cao drustvo,Moja prijateljica iz Varsave je jedan od organizatora ovog novogodisnjeg Couchsurfing kampa zabave u Sofiji u Bugarskoj.Na zalost ja necu moci da odem, posto radim 31. januara, istrosio sam slobodne dane na slicne podvige i blalabla Ali ako je neko zainteresovan da me odmeni, moze slobodno da se informise na:http://wintercamp2015.com/Takodje, pitajte me sve sto vas zanima ovde ili na private ako ste stidljivi Devojka je moja jako dobra prijateljica (pored ostalog organizuje odlicne biciklisticke ture po Varsavi) i garantujem da ono cega se ona dohvati mora da uspe Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 9, 2015 Offtopic.Na zalost ja necu moci da odem, posto radim 31. januara.Opa,radis mesec dana posle Nove godine i to ti je neki izgovor? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2015 Ziva istina, najobicniji izgovor Ali sam zahvaljujucim ogromnoj kolicini putovanja u poslednje vreme shvatio da moram malo da usporim i na kraju krajeva shvatio sam smisao i svrhu izgovora kao pojma Cist odbrambeni mehanizam Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites