Posted January 3, 20169 yr Happy New Year! Interesuje me koja je trenutno najpovoljnija opcija za odlazak do Istanbula?
January 3, 20169 yr Koliko znam, ako hoces avionom, onda je to Pegaz. Moze za 70 evra povratna da se nadje.
January 3, 20169 yr Author svejedno je što se prevoza tiče, ne pravim razliku, bitno da se mnogo kinte ne ostavi za tako što, a bolje da priupitam da znam da imam friška informacije u vezi sa aktuelnim pogodnostima u svakom slučaju hvala još jednom
November 7, 20168 yr zdravo jase zovem stefan iz makedonije sam zanimame kako je najlakse otici do turske i najjeftinije i koliko kosta karta autobuska iz makedonije za tursku hvala unaprijed
November 8, 20168 yr Iz Sofije je 20-25€ do Istanbula po smeru ako ti znaci. Siguran sam da imate iz MKD voz/bus do Sofije, pa saberi. Za direktan prevoz ne znam.
November 9, 20168 yr On 11/7/2016 at 7:35 PM, james bond said: zdravo jase zovem stefan iz makedonije sam zanimame kako je najlakse otici do turske i najjeftinije i koliko kosta karta autobuska iz makedonije za tursku hvala unaprijed Imas sajt pod nazivom rome2rio.com,tamo ukucaj odakle bi isao i dokle i izbacice ti cene i cak predloziti neke kombinovane opcije,a i cene karata od grada do grada ili od mesta do mesta. Cak ce pisati koji je prevoznik u pitanju pa ih mozes direktno kontaktirati i ne moras nista preko net-a da zavrsavas. Edited November 9, 20168 yr by WorldCitizen
November 13, 20168 yr On 7.11.2016. at 7:35 PM, james bond said: zdravo jase zovem stefan iz makedonije sam zanimame kako je najlakse otici do turske i najjeftinije i koliko kosta karta autobuska iz makedonije za tursku hvala unaprijed Imas na skopskoj autobuskoj gomilu prevoznika koji voze do Istanbula (i preko Grcke i preko Bugarske), evo ti neki od njih: http://m.sas.com.mk/SearchMkd.aspx?Type=europe Ili, prosto, idi na granicni prelaz Star Dojran i ustopiraj kamion direkt do Turske.
August 20, 20187 yr Potrebna mi je pomoc u vezi par stvari vezanih za zivot u Turskoj,tacnije u Izmiru.Planiram da odem tamo na 3 mjeseca ili pola godine ako dobijem vizu.Zanima me da li bih mogao da nadjem posao,cijena stana itd....engleski jako dobro znam.Turski ne....unaprijed hvala