Posted February 25, 2016 Cao svima! Da li neko moze da mi pojasni na koji nacin izvesti ostanak u EU - konkretno Španija a da ne dobijes zabranu? ili kako refresovati dane... I, da li zabranu "udaraju" prilikom izlaska iz zemlje u kojoj si ili prilikom ulaska na teritoriju zemlje ciji si drzavljanin? Izvinjavam se ako ponavljam pitanja, kapiram da se pravila strozija sada zbog aktuelne situacije, a i odgovori koje sam nasla nisu vise primenjivi...Svaki savet-pomoc mi je dobrodosla. Hvala! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 25, 2016 Ostvariš legalan boravak. Retko "udaraju" zabranu, "udaraju" kazne. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 25, 2016 Hvala ti Saljem ti PM ako ozes da mi pojasnis? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2016 On 2/25/2016 at 9:52 AM, Ka_tja said: Da li neko moze da mi pojasni na koji nacin izvesti ostanak u EU Nabavis pasos/drzavljanstvo neke zemlje kojima nije ogranicen boravak od 90 dana u EU Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2016 10 hours ago, Laza GNR said: Nabavis pasos/drzavljanstvo neke zemlje kojima nije ogranicen boravak od 90 dana u EU Aha.Ko' da je to tek tako.'Bar dan, ja doso po drzavljanstvo/soshku.Pre ces ti Lazo da zasviras u Gunsima nego da nabavis pasos neke od EU drzave(ove sto su po raznoraznim osnovama uzeli/uzimaju pasose lijepe njihove i Madjarske ne racunam, kao ni ostale etnicke manjine). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2016 Pita devojka koje su sve mogucnosti,ja samo navodim jednu od njih. Ko zna gde ce je sve put navesti,pa joj se mozda i tako nesto ukaze Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites