Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima, 

Evo od mene jedno pitanje, ne znam dali je iko to uradio dosad, ali me zanima vase misljenje... 
Imam C1D vizu, ukrcavanje mi je u Majamiju, ali planiram nakon sto sletim u USA, ne odem u hotel koji mi je obezbjedila kompanija (dan pre ukrcavanja), nego da uhvatim voz ili bus i odem u NYC kod prijatelja... 
Imam SSN, koji sam izvadio jos dok sam bio na J1 programu, tako da bi mogao da se snadjem i oko licne i vozacke, samo me interesuje da li bi me trazili nakon sto vide da nisam dosao na brod? 

Edited by Denzaaa

Pa nema ko da te traži. Samo ćeš sebe zeznuti za svaki budući dolazak u SAD ako si to planirao jer onog trenutka kada budeš napustio zemlju, imaćete u sistemu negde i sigurno ćeš dobiti zabranu ulaska. Ali nešto mislim da ti i ne planiraš skoro nazad...

Jedna anegdota koju mislim da nisam ovde pisao - druga su uhapsili negde na granici sa Kanadom, a on je u Americi ilegalno od 2011. Bio je u zatvoru sve dok nije platio kauciju, tj njegovi prijatelji za njega, i iako su utvrdili da je ilegalno u zemlji, i dalje čeka neko rešenje za deportaciju. Ali na slobodi. Do tada je promenio nekoliko gradova i sada trajno živi u LA. Vozi kamion i dalje.