Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav! Ima li ko ideju kako uhvatiti bus koji kreće sa stanice Nepliget u 06:30 a voz iz Beograda je u 05.45 na stanici Keleti?

Negde sam okom zakačio da se lakše stiže do Nepliget-a sa stanice Ferencvaroš. Ta je pre stanice Keleti, jel tako?

Kontam, neka je na Ferencvaroš-u u 05:30, mora biti vremena da dođem do Nepliget-a pre 6:15. Jel mnogo izvoljevam?

Zahvalan sam na svim informacijama! Hitno je! :biggrin:

Stizes bez problema od Ferencavaros-a do Nepliget-a imas oko 1-1.5 km stignes za 10-15 min... Samo pazi da vidis Ferencvaros stanicu na vreme posto voz staje jako kratko na toj stanici.... Pozz

Sad sam video da si pisao u temi Poljska, kojim busem ides posto neki ti staju na stanici volanbusz neki pored stadiona a Luxexpress preko puta stanice volanbusz u parku... Nadam se da sam pomogao ako nesto treba jos pitaj... 

Edited by The_Rock

Mozes pogledaj mapu to je jedna duza ulica imas jedan semafor i tu ti je volanbusz... ja stignem brzim hodom za manje od 10 min... nznm kako ides i gde ali imas sada i polskibus i luxexpress gde su karte i po 5 evra do krakowa... pozz

• Author

Možda brate sa nekim super popustima. xD Meni je najjeftinije moguće 10,80 eur luxom. :biggrin: Hvala puno!

Zavisi za koji dan i koliko dana kupujes kartu unapred... Nema na cemu. Sta god ti treba pitaj, sto se tice poljske i istocne evrope...