Posted May 13, 2016 Pozdrav svima! Okuplja se Ž/M društvo za ovo putovanje u vlastitom aranžmanu. Ako ima zainteresiranih pojedinaca od 25-45 godina nek nam se pridruže. Razdoblje putovanja 17.11.- 11.12. Trenutno je akcija avio karata (povratna 420 eur). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 27, 2016 jel ste uspeli da se organizujete nesto? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 1, 2016 Organizirano i dogovoreno. Ukupno nas je 10. Pronasli se preko jedne stranice za traženje suputnika (slično ovom forumu). Preko ovog foruma u nekoliko mjeseci javila se samo jedna zainteresirana osoba. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 1, 2016 extra! a koje je sajt u pitanju? moze i na PM ako mislis da nije korektno da ostavimo link ovde, hvala! Ja cesto idem na duza putovanja a lakse (i jeftinije) je u drustvu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 3, 2016 Pozdrav. Mozete li i meni poslati Pm linka tog sajta za ljubitelje putovanjana. Išao bih u januaru za Kinu i potrazio bih saputnike. Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 4, 2016 I ja idem solo za Tibet u Oktobru a vise bi voleo sa nekim Moze i meni link? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2016 (edited) Moze link? Koliko planirate da ostanete na baliju? Posto sam bio tamo prosle godine, ali na ostalim mestima nisam. Edited August 8, 2016 by Zoki28 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2016 Novembar je kisni period na Baliju i na Javi, statisticki na netu daje 16 kisnih dana tokom meseca a u decembru 22 kisna dana. Koja je ta stranica za saputnike sto se gore spominje? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2016 Znamo da je to kisno razdoblje na Javi i Baliju ali tamo i kad pada kiša ne pada po cijeli dan već jak pljusak kraće vrijeme a to nam ne smeta. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 19, 2016 I ja bih zamolio za taj link Hvala! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 25, 2016 moze link strani, hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 28, 2016 Pozdrav I ja zelim da Vas zamolim za taj link Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 9, 2016 može i za mene na pm hvala! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 13, 2016 Moze i za mene na pm. Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 14, 2016 Moze i meni molim te? Hvala puno! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 7, 2016 Može i za mene na pm? Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2016 Ja bih vas zamolila ako mozete i meni link poslati Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2016 I meni link . Hvala unapred😉 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22, 2017 I ja bih jako zelela taj link...Hvala unapred Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites