Followers 0

Veće društvo za letovanje i druženje...

14 posts in this topic

Ideja je sledeća: Pokušavam da okupim veći broj pojedinaca (min 4), oba pola, 35 - 55 godina, isključivo radi upoznavanja, druženja i zajedničkog odlaska na letovanje(a) ili druge kraće odmore. Ubeđen sam da su novi ljudi i dobro društvo puno bolja osnova za dobar odmor nego destinacija. Ako i ne možete na odmor sada, a dopada Vam se ova ideja, pošaljite mi Vaš kontakt da napravimo malu "bazu" za eventualna buduća putovanja i druženja.

Ja sam zainteresovan. Spadam u ciljnu grupu, po prirodi posla kojim se bavim, sam dosta fleksibilan što se tiče termina putovanja i, naravno, volim da putujem :-)

Drugarica i ja planiramo letovanje,najverovatnije Indonezija-Bali,trazimo musko-zenske saputnike za druzenje,ako je neko za neka pise u inbox. 

On ‎28‎.‎6‎.‎2016 at 8:55 AM, ZoraNS said:

Ideja je sledeća: Pokušavam da okupim veći broj pojedinaca (min 4), oba pola, 35 - 55 godina, isključivo radi upoznavanja, druženja i zajedničkog odlaska na letovanje(a) ili druge kraće odmore. Ubeđen sam da su novi ljudi i dobro društvo puno bolja osnova za dobar odmor nego destinacija. Ako i ne možete na odmor sada, a dopada Vam se ova ideja, pošaljite mi Vaš kontakt da napravimo malu "bazu" za eventualna buduća putovanja i druženja.

Evo ja sam za....Iz Slovenije sam, 47 g.....  kubanalepse@gmail.com

lp Ena

Zdravo Dragane,

jesi li rešio pitanje letovanja? Biksi te je kontaktirala pre 10-ak dana za odlazak na Sarti pa tada nisi mogao da upadneš u kombinaciju. Kakva ti je sada situacija? Ja sam isto iz NS pa ako hoćeš možemo da se upoznamo.

Pozdrav,

Zoran

Već neko vreme društvo za putovanja tražim skoro pa isključivo na ovaj način :smile: . Jednostavnije je, lakše i - zanimljivije :smile:

Dakle, pozdravljam ideju... uz put napominjem da bih i ove godine na odmor u septembru, načelno imam dogovor sa prijateljem nađenim prošle godine na ovaj način, ali svako je dobrodošao u društvo.

Smernice su Jonska obala, najverovatnije Kefalonija ili Zakintos, agncijski aranžman busom, period od oko 10. septembra.

I da... pošto imam zaista lepa iskustva pronalaženjem društva na ovaj način, mislim da može biti korisno svima...

Možemo svi ispisati tabelarno karakteristike (tipa pol, godište, obrazovanje, zanimanje, interesovanja... poreklo, bračni status, broj dece, boja očiju, ... visina, težina, ... želje, čestitke i pozdravi... ) i da hipotetički neko sve to zadovolji, ali da naiđemo na neodgovarajuću osobu. Zato u ovu priču krenite bez predrasuda i unapred zacrtanih karakteristika potencijalnog saputnika (u suprotnom ćete osati kod kuće ili, u boljem slučaju, otputovati sami)

1. Pre upuštanja u takvu avanturu, razmislite dobro šta je ono što tražite i želite da nađete. Da li je to neko sa kim želite da delite troškove ili hoćete na putovanju da se intenzivno družite. Najčešće je nešto između toga... pa gde se nađete :smile:

2. Ne opterećujte se nečijim godinama, obrazovanjem, strukom... pa ni polom. Osim ako nećete zajedno da jurite ribe/frajere, sasvim je svejedno da li je neko 5, 10 ili 20  godina mlađi ili stariji od vas. Jer, odrasla, zrela, samostalna osoba je odrasla zrela samostalna osoba (ako jeste) i ili nam njeno društvo odgovara ili ne. I to sa godinama upisanim u pasoš baš i nema mnogo veze. Takođe se na  putovanju/odmoru može i bez visokointelektualnih razgovora, a ako sa nekim delite sobu, važnije je da opere WC šolju posle upotreebe nego da "ne znam" piše odvojeno. Slažem se i da je  praktičnije ako je saputnik istog pola, ali ako sve drugo odgovara, može se i bez šetnje u donjem vešu po sobi.

3. Živi kontakt, razgovor, susret pre puta može puno da uradi. Moja napomena je da date šansu osobom koja vam možda i ne odgovara po svemu što ste zamislili pa ćete tokom ispijanja kafe, piva ili limunade napraviti bolju procenu. U najgorem slučaju ćete potrošiti pola sata ili sat svog vremena i potvrditi da to nije dobar izbor.

4. Pre ulaska u ovakvu avanturu, budite svesni da se može desiti i da napravite loš izbor. Bez obzira na sve dogovore, koncipirajte svoj odmor/put tako da ga sasvim lepo provedete i sami. Sve što je izvan toga je čist bonus!

Srećno u potrazi i srećan put i lep provod svima!

Edited by mmarijaa

11 minutes ago, mmarijaa said:

Edited by mmarijaa
dupliran post

Pozdrav,

svaka čast za ideju, zaiteresovan sam za dogovor pa mi se slobodno javite.

Moj e-mail: djordjeristic@gmail.com

Veliki pozdrav ZoraNS,planiram ići autobusom u periodu  od 07 .08. Destinacija nije bitna,,zelim da podelimo troskove smestaja.

Lefkada , Krit,Halkidiki,Evia,Solunska regija,Tasos.Ako neko zeli da podelimo troskove smestaja neka se javi 0645880468

Egina na 1. mestu

da li neko ponavlja ovo i ovo leto 2017 g ? zainteresovana sam za drugu polovinu avgusta, letovanje na moru...

postovani

u realnom zivotu je tesko upoznati kvalitetne ljude a u fiktivnom preko tastature pogotovo

spontanim, pozitivnim i na oko dopadljivim ljudima ne bi trebao da bude problem da upoznaju sebi slicne na licu mesta

tj.tamo gde su se vec i zaputili

iz tog razloga bez prevelike zelje da pronalazim ono sto se danas  inace tesko u zivotu pronalazi

zakupicu ceo apartman za sebe na jednoj od lepsih destinacija u grckoj sa polaskom u periodu izmedju 10-20 juna

zanima me informacija gde idu u predsezoni kad je grcka u pitanju ljudi u dobi izmedju 25-35 godina

iz prostog razloga sto je to neka zivotna dob gde bi ljudi po prirodi stvari trebalo da budu najpozitivniji kad je odnos prema zivotu u pitanju

a retko ko bas puca od prevelike zelje da zavrsi sa penzionerima i decom mladjom od 10 god na letovanju

unapred zahvalan na odgovoru